Her memlekete bir ‘Şahin’ lazım…

Semerkant

Global Mod
Global Mod
Mehmet Şahin… Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı… İşadamı, yatırımcı… Bu memleketin yetiştirdiği en önemli değerlerden birisi… ALTSO Başkanı olarak sadece Alanya’nın iş dünyasına hitap etmekle kalmıyor… Bu memleketin her sorunuyla yakından ilgileniyor… Gerektiği zaman değil elini, gövdesini taşın altına koymaktan asla çekinmiyor… Başta Alanya’nın gururu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere Ankara ile şahane diyalogları var… Kendisi için değil, Alanya adına istenilen ne varsa kopartıp almasını çok iyi beceriyor… Genç, çalışkan, başarılı ve iyi niyetli… Yardımsever… Kapısına geleni asla geri çevirmiyor… Kendisinden yardım isteyen istisnasız herkese elini uzatıyor, sorunu ne olursa olsun çözmeye çalışıyor… Alanya’nın önemli işadamlarından sevgili dostum Aydın Esmer ile birlikte dün sabah saatlerinde ziyarete gittik Mehmet Başkan’ı… ALTSO binasındaki makam odasında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik… Gözlerimle, kulaklarımla bir kez daha tanık oldum… Yukarıda yazdıklarımın eksiği var fazlası yok inanın… Kapısı herkese sonuna kadar açık… Başı sıkışan esnaf… İş arayan vatandaş… Çeşitli sektörlerin temsilcileri… Derdine derman arayan insanlar… Hepsi Mehmet Şahin’in kapısında… ALTSO Başkanı değil de Alanya Belediye Başkanı sanki… İnanın abartmıyorum… Yaklaşık 1 saat süren ziyaretimiz sırasında gördüm, tanık oldum… Bir saatin içinde böyle yoğun bir tempo varsa, gün boyu nasıl olur siz hesap edin artık… Yukarıda da vurguladığım gibi… Kapısına gelen hiç kimseyi geri çevirmiyor… Bunun bir de telefon trafiği var… Kendisini arayanlara o anda yanıt veremiyorsa müsait olduğu anda hemen geri dönüş yapıyor… Kimseyi kırmıyor, incitmiyor… Ve yüzü hep gülüyor… Bu Mehmet Şahin’in Alanya’da yapacağı daha çok işler, vereceği daha çok hizmetler var… Her memlekete bir Mehmet Şahin lazım… Alanya bu anlamda çok şanslı…

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.