Giresunspor’da gaye üst üste galibiyetler

Semedov

New member
Keleş, AA muhabirine, lige fazlaca yeterli hazırlanamamaları ve fikstür dezavantajı niçiniyle birinci haftalarda sorunlar yaşadıklarını belirtti.

Gün geçtikçe oturan bir oyun ve günden güne artan bir ahenk yakaladıklarını lisana getiren Keleş, son oynadıkları Göztepe maçıyla da bunu taçlandırdıklarını söz etti.

Keleş, birinci 5 hafta gol atamamalarına ait şu değerlendirmede bulundu:

“Ben bunu şöyleki yorumluyorum; durumlarımız var, VAR’dan dönen golümüz var, penaltılarımız var, bu vakitte bir şeyleri ofansif olarak oturtmak sıkıntı. Rakiplerimiz de defansif olarak kuvvetlilerdi lakin duruma da girmemiş değiliz. Ligin en çok konuma giren grupları içindeyız. Yalnızca bitirmede sorunumuz vardı. Transferde de birinci etapta defansif oyuncularımızı almıştık, ofansif oyuncuları transfer etmekte biraz zorlanmıştık. Ondan dolayı ofansif oyuncuların da geç iştiraki bize ıstırap oluşturdu lakin sonunda aşmasını da bildik olağan ki.”

Ligde hiç bir maçta makus oynamadıklarını kaydeden Keleş, “Günden güne artan bir oyunumuz vardı, taraftarımız bize güveniyordu, fazlaca takviye vardı. İdaremiz, liderimiz, inanılmaz bir dayanak vardı, grubun gelişmenini de görüyorlardı, bize inanıyorlardı. birlikte ahenk içerisinde çalışıyoruz. sonuçlarını da almaya başladık, inşallah düzgün sonuçlar almaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Keleş, Göztepe maçının kendileri için moral olduğuna işaret ederek, “Önümüzde Çaykur Rizespor maçı var. Kayserispor maçında dayanılmaz bir iç saha performansı göstermiştik, bu müsabakada da bu biçimde bir performans gösterip serimize devam edeceğiz.” tabirlerini kullandı.

Giresunspor’un kümede kalıp kalmayacağı istikametinde yapılan değerlendirmelere değinen Keleş, “Bu fazlaca erken, birinci haftalarda yeni çıkmış bir ekibin, grup olgusu olmadan, bu tip şeylere varmak fazlaca makûs bir şey. Ben bu mevzuda anlayış gösterilmesi gerektiğini düşünüyordum ancak birden kamuoyu oluştu, fakat biz onları yanıltmak için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.

– “Oyuncularımız inanılmaz bir çalışma performansı gösteriyor”

Hakan Keleş, kendilerine güvendiklerini vurgulayarak, “Oyuncularımız inanılmaz bir çalışma performansı gösteriyor, gelişeceğiz, daha düzgün olmaya çalışıyoruz. Biz kalıcı olmak istiyoruz. Kulübümüzün düzgün adımlar atması için uğraşıyoruz. Yeterli bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Göztepe galibiyetinin akabinde Çaykur Rizespor karşısında da galip gelip üst sıralara tırmanmak istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Lige makus başladıkları için ekstra puanlara muhtaçlıkları olduğunun altını çizen Keleş, “Fikstürün avantajı bize dönüyor. Ligin birinci yarısında kalan maçlarda iç alanda galip gelip deplasmanda da puanlar alarak 20 puanın üzerine çıkarsak bizim için âlâ olacağını düşünüyorum.” tabirlerini kullandı.