Giani: “İşçilere bağlılık devam ediyor”
Sandro Vannini tarafından yazılmıştır, 2 Mayıs 2025 Cuma, 10:40
Cumhurbaşkanı Eugenio Giani, bu sabah 2 Mayıs Cuma günü, Palazzo Strozzi Sacrati'deki sendika örgütleri ve Siena'daki Beko fabrikasından işçilerden oluşan bir delegasyonla 14 Nisan'da Roma'da, Mimit'te Multraus Beko Europe'un İtalyan bölgelerinin endüstriyel dönüşüm planında imzalandıktan sonra stok almak için bir araya geldi.
“Bu anı sendika temsilcileri ve Beko işçileriyle bir karşılaştırma için istedim – diyor Giani -. Kasım ayında işten çıkarılma mektupları, yani bitkinin elden çıkarılmasıyla korkulanları engelleyen ilk savaşı kazandık”.
“Today the factory, until 31 December 2025, will be in business and this will allow us to make that transfer of ownership of the building to a public company such as Invitalia which is the basis because there may be the presence of the Beko that will not pay the rent and consequently will be able to commit these resources in favor of the workers but above all designed the future. An after Beko, since with this company, it is clear that there are few possibilities. Business conduct, showed all its limits compared to the Siena Plant, Mükemmel bir üretim fabrikası “.
“Onlarla hala karşılaştırmak ve her zaman temas halinde olmak istiyorum – Giani'ye devam ediyor – ama piyasada bir perspektife sahip olan ve olmayan bir imalat ve olmayan mal üretebilen mallar üretebilen bir imalat, metal işleme garnizonunu sürdürmek için yeni stratejiler düşünmeliyiz. ve biz kurumlar olarak onları takip etmeliyiz ve somut potansiyel müşteriler vererek yanında olmalıyız “.
Giani, “Siena fabrikasının 299 işçisinin geleceğini bastırıyorum, bizi birleşik gören ve bizi daha da uyumlu görecek bir savaşta geleceğe devam ediyor”.