Geleceğe damga vuracak gençler...

Semerkant

Global Mod
Global Mod
Alanya'nın yeni nesil televizyonu DİM TV ekranlarında yayınlanan Politik Alanya programının geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde iki genç isim canlı yayın konuğum oldular...İkisi de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı yöneticisi...İkisi de turizmci...İkisi de genç, yetenekli, çalışkan, dürüst, eğitimli, gelecek vaat eden, pırıl pırıl isimler...Birisi Selçuk Güven Ülker...MHP Alanya İlçe Teşkilatı yönetimi bünyesinde kurulan Turizm Komisyonu Başkanı ve MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi...Diğeri Burak Doğan Aydoğan...MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkan Yadımcısı ve Turizm Komisyonu Üyesi...Büyük emekler harcanarak hazırlanan, Alanya'nın genel sorunları ile birlikte turizm sektörünün sorunlarını ve çözüm önerilerini içeren raporla ilgili canlı yayında önemli bilgiler verdiler...Bu raporla ilgili geçtiğimiz cuma günü bir yazı yazmış ve şu vurgulamaları yapmıştım..."MHP'li yöneticiler, "Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bizim partimizden" filan diye ince hesaplar yapıp, hiç bir gerçeği, hiç bir sorunu halının altına süpürmeyi tercih etmemişler...Bu çok hoşuma gitti ve "bravo" dedim kendi kendime"..."Alanya’mızın kendine özgü şehir yapısı, peyzajı ve dokusu olmalıdır. İmar planları şehrin dokusunu bozmamalı. Kıyılarda tahribata ve kaçak yapılaşmaya izin verilmemelidir. Şehir içindeki yeşil alanlar çoğaltılmalı ve cazibe merkezleri oluşturulmalıdır" deniliyor, misal...Bu konularla ilgili olarak Adem Başkan'ın kulakları çınlamıştır sanırım...Alanya'nın sorunlarını tüm çıplaklığı ile gözler önüne seren bu rapor gerçekten çok önemli ve çok değerli...Alanya'nın geleceğine "ipotek" koyacaklarına ve "damga" vuracaklarına inandığım bu genç isimleri bir kere daha yürekten tebrik ediyorum...Umarım bu rapor sadece "kağıt üzerinde kalmaz" ve gerekenler yapılır...Bu arada şunu da söyleyelim...Rapor, canlı yayınımıza katılan sadece iki isim tarafından hazırlanmadı elbette...Diğer komisyon üyeleri Önder Görgülü, Bayram Ali Geçgel, Şahin Ev, Murat Özdemir, Mustafa Toklu ile Muammer Ardıç'ın da büyük emekleri var...Emek veren herkese Alanya adına bir kez daha teşekkür edelim...Ve bu çalışmanın örnek olmasını dileyelim...

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.