ZİNCİRLEME kazada en küçük bir kusuru olmadığını iddia eden 46 BA 880 plakalı aracın sürücüsü Bakır Yıldız, yaptığı basın açıklamasında kazaya karışan diğer iki araç sürücüsünün aralarında anlaşarak kendisini haksız çıkardıklarını ima etti. Bakır Yıldız, şu iddialarda bulundu: 'KENDİ ŞERİDİMDEYDİM' "20 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 10.18 civarı geçirmiş olduğumuz trafik kazası ile ilgili. 20 Ocak 2021 günü Gazipaşa şehir merkezinde bulunan Oil petrol ofisine uğradım, ihtiyaçlarımı gördüm, oradan bir çay aldım ve yoluma devam ettim. İsmini bilmediğim mevkiye geldiğimde yaklaşık 8-10 dakika gibi yol almıştım. Tırmanış rampasını bitirmek üzere idim. Kendi şeridimdeydim, aracımın önü ve arkasında herhangi bir araç yok idi. 4. viteste hızım 70-80 arası devam ederken, karşımdan gelen 2 araç; daha sonra plakalarını öğrenmiş olduğum 33 plakalı araç 07 plakalı aracı solladı ve benimle kafa kafaya girdi. Daha sonra öğrenmiş olduğum; 33 plakalı araç benimle çarpıştıktan sonra 07 plakalı araç ile de çarpışmış. 07 plakalı aracın sahibi kaza esnasında yüzümdeki kanamayı durdurmak için tampon yapıyordu ve bunları yaparken 33 plakalı sürücüye sinkaflı (küfürlü) sözler kullanıyordu. Ve ambulans gelene kadar yanımda idi.SORU 1: Yaralılar ve jandarma olay yerinden gittikten sonra 07 plakalı ve 33 plakalı sürücüler arasında ne tür pazarlıklar geçti?SORU 2: Benim kimliğim Şanlıurfalı diye yüzde yüz haklı iken nasıl haksız oldum? Sebep doğuluyum diye ama ben sizden daha çok Milliyetçi ve Ülkücüyüm. PKK tarafından 3 defa suikast atlatmış biri olarak sizin bu yapmış olduğunuz haksızlığın hem dünyevi, hem uğravi size kâr kalacağını mı zannediyorsunuz? Çok basit; 2 uzman çarpışma noktalarına bakarsa kimin haksız olduğu ortaya çıkar. Saygılarımla."Söz konusu kaza, haber ajanslarına şöyle yansımıştı: GAZİPAŞA'DA ZİNCİRLEME KAZA: 4 YARALI Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde üç aracın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 4 kişi yaralandı.Kaza, saat 10.00 sıralarında Zeytinada Mahallesi'nde meydana geldi. B.Y.'nin idaresindeki 46 BA 880 plakalı otomobil karşı yönden gelen İ.D.'nin kullandığı 33 LE 322 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. B.A.'nın idaresindeki 07 EJE 80 plakalı otomobilin de kazaya karışan diğer araçlara çarpması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada araç sürücüleri B.Y., İ.D., B.A. ve araçta yolcu olarak bulunan R.B.A. yaralandı.Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri, itfaiye ve jandarma sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Yaralılar Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi." (HABER MERKEZİ)
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.