Gara cavanın dadı uçdu

Semerkant

Global Mod
Global Mod
Bilader, esgiye raabet olsa bit pazarına nur yağardı deller. Haggatan doooru. Gara cava, gara cava deyoz emme son vakıdlarda benim gara cava beni eyice öökelendirmeye durdu bilader. Üsemesine deel dediim, endee cava beni daşıcaa yerde, ben daşıyom endeeni çiynimde bildiin. Cavaya 20 milyonlug benzin gaddığımda bi eve gediyom, bi şeere iniyom, şıpadanag benzin terse düşüveriyoru. Benzini bildiin sümürüyoru motur. Öteki cavır moturlarına 20 milyonlug benzin gadsan, 20 gün binerimişsin. İmanlarım gevredi benzin alıkana. Bi de motur gari eyice angaza çıgdı, 20 günde bi akü yer. Fitesi ikiden bire çekerkene bi gara cayırtı gopuyoru. İki yanı dumana bovuyoru. Dar bi sokagdan geçsem, vatandaş yangın mı var deyi ayaglanıyoru. Evel gederkene bi gara cayırtı gopuyoru. Regdefe isdeyoru, çır çır çırınıyoru motur. Geçen zencir kinidlendi, bunnumun üsdüne düşdüm, malamat oldum. Zabahları 20 dagga fitesi pompalamadan çalışmayoru. Bacaglarıma gara sular iniyoru. Öndüün fitese basarkana bi depdi, bi hafda ayaamın üsdüne basamadım. Üç güne bi buci deeşdiririm. Sanayideki motur tamircisine hafdalık 50-100 milyon da tamir parası veriyoruun. Tamirci bana namaz arkalarına dova eder dururumuş. "Amad Emmim gibi iki müşderim taa olsa yargınım yere gelmez" derimiş. Ende cava ocaglarımı söndürüceg, ocaama incir aacı dikiceg. Yörüsem engi irezilligden eyi vallahı. Benden böönlüg bu gadar. Hadi galın saalıcaala.

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.