Galatasaray’da Marcao’dan flaş derbi ve transfer sözleri! “Bu stil söylentiler…”

Semedov

New member
Galatasaray’ın Brezilyalı stoperi Marcao, yayıncı kuruluş beIN SPORTS’a bir röportaj verdi ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İşte Marcao’nun açıklamaları;

Ulusal ekip ortası güzel bir vakte denk geldi. 3 günde 1 maç oynamak ister istemez yorgunluk yaratıyor. Biz de hem dinleniyoruz tıpkı vakitte neleri daha uygun yapabileceğimize, eksik taraflarımızı düzeltmeye çalışıyoruz. Hocamızla, arkadaşlarımızla neleri daha âlâ yapabiliriz ona çalışıyoruz.

“9 PUAN FARKI KAPATABİLİRİZ”

9 puan başkan için bir avantaj ancak önümüzde epey maç var. Karamsarlığa düşmek, pes etmek ruhumuzda yok. Farkın kapatılabilecek bir fark olduğunu düşünüyorum.

“TAKIM DAHA UYGUN YERE GİDECEK”

Öğrenmeye aç bir ekip var. Çok pahalı, fazlaca deneyimli arkadaşlarımız var. Muslera, Arda, Aanholt üzere fazlaca değerli oyuncularımız da var. Bence hoş bir karışım oldu. Genç oyuncular ve deneyimli oyuncularla daha düzgün yerlere gidecektir kadro.

“ALLAH FATİH HOCAYA YARDIM ETSİN”

Victor Nelsson akıllı ve zeki bir oyuncu. Yakaladığımız ahenk, yalnızca bizim başarımız değil. Kadro arkadaşlarımızın bize verdiği takviye, birbirimize karşılıklı verdiğimiz dayanak ve hocamızın bize gösterdikleriyle bir ortaya gelince muvaffakiyet ortaya çıktı. Rekabet epeyce değerli, her durumda rekabet olmalı. Sağlıklı biçimde yapılan forma rekabetinin her vakit gruba yararı olur. Allah, Fatih Hoca’ma yardım etsin. Bu kadar opsiyon güç bir durum. Hocamızın karar vermesi zorlaşıyor.

“GRUPTA UYGUN ŞEYLER YAPACAĞIMIZA İNANDIK”

Avrupa’da uygun performans gösterdik, kıymetli puanlar topladık. Kümemiz Şampiyonlar Ligi kümesi üzere. Kümeden çıkamayacağımız istikametinde epeyce yorum vardı lakin başta hocamız bizi buna inandırdı ve kümede uygun şeyler yapabileceğimize inandık.

“KEREM’LE olayda YÜZDE 100 SUÇLUYDUM”

Sıkıntı vakit içinder geçirdim. Olmaması gereken bir olay yaşandı. Pişman olduğum bir olaydı. Güç günleri daha huzurlu atlatmamın tek niçini Fatih Hocam. olaydan daha sonra %100 hatalı olduğumu konuştuk. Fatih Hocamız yanlış yaptığımı, kusurlu olduğumu ancak bu olayın geride bırakılması gerektiğini, vakte muhtaçlığımız olduğunu, takviye vereceklerini, gruptan farklı kalacağımı ve ailemle vakit geçirmem gerektiğini söylemiş oldu. Bana her vakit dayanak verdi. Zor bir vakitten çıktım, uzun müddet oynamadım. İstenmeyen bir olay yaşandı, ruhsal olarak güç vakit içinder geçirdim. Taraftarımız daima yanımda oldu. Bütün kadronun yanında taraftarımız. yenidendan alana dönmek, onların beni kucaklaması beni hayli memnun etti.

Nitekim inanılmaz üzüldüm, epey pişman oldum. Yapmamam gereken bir şeydi. Kerem’den, ailesinden özür diledim. Beşerler ne yazık ki kimi vakit hislerini denetim edemiyorlar. Düşünme, öz tenkit yapma fırsatım oldu. Çok güç bir periyottu. Kerem ile ortamızda bir sorun kalmadı. İkimiz de Galatasaray için uğraş ediyoruz.

“FATİH TERİM BABA ÜZERE DAVRANIYOR”

Fatih Terim futbolcularına ve Florya’da çalışanlara baba üzere davranıyor. Kimin başı sıkışsa ve kim zora düşse yanında oluyor. Bunu hissetmek değerli. Galatasaray’ı Türkiye’nin en büyük kadrosu yapan özellik de bu. Baştaki önderi ve hocasının baba üzere davranması.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Tek odağım Galatasaray. Galatasaray’da oynamak benim için hayaldi, şu an düşümü yaşıyorum. Transfer söylentileri konsantrasyonumu bozabilir, bu yüzden ilgilenmiyorum. Transfer durumlarını kulübe ve menajerime bırakıyorum. İki taraf için bir teklif gelirse konuşulacaktır. Bir şampiyonluk daha yaşamak, kupalar kazanmak istiyorum.

Brezilya’dan Portekiz’e gidiyorsunuz ve Portekiz’deki kulübünüz, muvaffakiyetleri olan bir ekip değil. daha sonrasında bir anda kendinizi Türkiye’nin en büyük topluluğunda buluyorsunuz. Buna adapte olmak kolay değildi.