Galatasaray’da Fatih Terim’den sıhhat durumu için açıklama: ‘Operasyon ihtimali var’

Semedov

New member
UEFA Avrupa Ligi’nde kümenin son maçında Lazio ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray’da teknik yönetici Fatih Terim, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İşte Fatih Terim’in açıklamaları;

İstanbul’daki birinci maçtan evvel, ‘Sadece bir izleyici olsam, muhakkak bu maçı seçerdim’ demiştim. Burada, Lazio’ya duyduğum hürmet kadar grubuma duyduğum itimadın de sözüydü bu. Onun da tesiri olmuştu.

KALİTEYİ YÜKSELTEN KADRO

Galatasaray, oynadığı futbol ve vadettiği gelecekle bir arada Avrupa’da maçların kalitesini yükselten bir grup. Bu yüzden Marsilya’yla oynadığımız maç Avrupa Ligi’nde o gecenin maçıydı benim için.

PLAY-OFF MAÇI ÜZERE OLACAK

Tarafsız bir izleyicinin, Lazio-Galatasaray maçının da o gün söylemiş olduğim hususla örtüştüğünü görüyorum. Lazio ve Galatasaray’ın şu ana kadar başardıkları şeylerden daha sonra, yarın aşağı üst bizim ismimize bir play-off maçı üzere olacak.

MEŞAKKAT OLMADAN DA GELEBİLİRDİK

Biz buraya rastgele bir düşünce olmadan da gelebilirdik. Lokomotiv maçında epey makus goller kaçırdık. O maçı kazansak garantilemiştik. Lazio epey önemli duruma giren ve bitiricilik konusunda yetenekli bir grup. birlikteliğin de bizi avantajlı kıldığı bu noktada gecenin maçı olacağını düşünüyorum.

OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM

Gecenin maçı olacağına inanıyorum. Güya play-off maçı oynayacağız. Şubat ayındaki maçı oynuyor üzereyiz beraberinde. Güya bir Şampiyonlar Ligi kümesi demiştim, o denli de devam ediyoruz açıkçası. Galatasaray, Roma’dan puanla dönmesi halinde kümesi önder tamamlayacak. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Lazio’ya büyük hürmet duyuyorum. Her geçen gün meslektaşım Sarri’nin oynatmak istediği futbol anlayışının oturduğunu da görüyorum. Dikkat etmemiz gerekecek.

OPERASYON İHTİMALİ VAR

Pazartesi günü başlayan ağrılarım, bağırsak sistemindeki ağrı şikayetlerim, çabucak sonrasındasında hastalığa dönüştü. Geceyi hastanede geçirmek zorunda kaldım. birinci vakit içinderda kimseyi endişelendirmek istemedim ve bir açıklama yapmanın erken olduğunu düşündüm. O ortada tetkikler devam ediyordu. daha sonrasında kimi operasyon ihtimali masaya konunca yeniden konuştuk. Rica ettim, ihtimallerin maçtan daha sonraya, daha doğrusu hekimlerden müsaade alarak idmana gittim. daha sonra hastaneye döndüm. Bugün kadromla birlikte oldum. Döndükten daha sonra ihtimallerden biri operasyon. Olabilir. Lakin, epey şükür düzgünüm. Burada olduğum için memnunum. Hekimlerle pazarlık edilmez fakat bana müsaade verdiler. Allah’a şükür düzgünüm.

UMARIM BİRİNCİ TEDAVİYİ OYUNCULAR YAPAR

Oyuncularım, bir ikram verirler mi? İnşallah. Onlar da üzüldüler doğal. Bir gün idman kaçırmış değilim. Gittim, çıkamadım. Bir de o var. Onlar da duydular. Oyuncularım, benle birlikte Galatasaray topluluğuna da bir armağan verecekler. Samimi ve amatör bir sevgiyle hem kulübünü hem topluluklarını hem hocalarını hem liderlerini tıpkı vakitte taraftarlarını seven futbolculara sahibiz. Umarım birinci tedaviyi maçtan daha sonra futbolcular yapmış olur bana

İTALYA BENİM İKİNCİ VATANIM

İtalya’da olmaktan son derece memnunum. İtalya benim ikinci vatanım. Burada hayli düzgün bağlantılarım, dostlarım var. Çok sevdiğim bir ülke. Aşağı üst her hafta Serie A’dan bir maç izliyorum. Bilhassa son senelerda bir daha kalitenin artmasıyla harikulade bir lig oldu. Şampiyon karakterini taşıyan fazlaca ekip olmasıyla bir arada daha zevkli oluyor. Her vakit İtalya’da kendimi konutumda üzere hissediyorum. Bu kadar yıl geçmesine karşın İtalya’ya ayak bastığım andan şu ana kadar gösterilen sevgiyi gördükçe hayli gururlanıyorum. Herkese nasip olacak bir şey değil. Bunu yaşamak lazım. İtalya’da olmak her vakit fazlaca özel ve değerli.