Erol Bulut’tan Gaziantep FK itirafı! “2 yıl evvel de…”

Semedov

New member
Harika Lig takımı Gaziantep’in lideri Cevdet Akınal, kadrosu el birliğiyle başarılara ulaştıracaklarını tabir ederek, “Ne yaparsak ortak akılla yapacağız. Grubumuzu üst sıralara ve Avrupa’ya götürmeye çalışacağız.” dedi.

Kulüp tesislerinde gazetecilerle bir ortaya gelen Akınal, yaptığı açıklamada, nazaranv geldikten 2 gün daha sonra teknik yönetici Erol Bulut ile anlaştıklarını söylemiş oldu.

Mukavelesi sona eren futbolcular olduğunu tabir eden Akınal, şunları kaydetti:

“Hocamız ekibi tahlil etmiş, istemediğini yolladık. Mirallas bizi oyaladı, vazgeçtik. Muhammet Demir’in kontratı bitmişti, Başakşehir’e gitti. Başakşehir’in istediği parayı vermeyeceğiz, koşullarımızla anlaşırsak alırız. Aykut hoca onu deneyecekmiş. Orta sahanın ortasına bir oyuncu almayı düşünüyoruz. Andre Felipe’yi para vererek gönderdik. Sözleşme yaptığımız oyuncular var. Şu anda defansımız epey sağlam. Bir sol bek uygun bir santrfor aldığımız vakit başarılı olacağımız kanaatindeyiz. Bunu el birliği ile yapacağız. Her türlü tenkide açığız. Ne yaparsak ortak akılla yapacağız. Grubumuzu üst sıralara ve Avrupa’ya götürmeye çalışacağız. Ukraynalı genç bir oyuncu aldık. O hayli âlâ bir futbolcu olacak. Sagal ve Doğan Erdoğan’ı aldık.”

Yabancı hocayla her şeyi konuşamadıklarını aktaran Cevdet Akınal, “Yerli hocayla sabah akşam sohbet ediyoruz. Yabancı teknik yöneticilerin istemediği oyuncuları göndermek için 25 milyon lira para ödedik.” diye konuştu.

“Kulübün ne kadar borcu var” sorusu üzerine Akınal, kulübün vergi borcunun haricinde bir borcunun olmadığını belirtti.

EROL BULUT: 2 YIL EVVEL DE GAZİANTEP’LE GÖRÜŞTÜM

Teknik Yönetici Erol Bulut, Gaziantep’te olmaktan memnunluk duyduğunu vurgulayarak, şunları söylemiş oldu:

“Kulübün maksatlarını biliyorum. Bu sene maksadımız üst sıralarda yer alabilmek. En düzgününü yapmaya çalışacağız. Bunun futbolcu, idare ve medyamızla bir arada olması gerekiyor. Ben değil, biz olarak yola çıkıp sonuna kadar götüreceğiz. Büyük bir kulüpten ayrıldığımda amacı olan bir kulübe gitmek istedim. 2 sene evvel de bir daha Gaziantep ile görüşmüştüm. Son 2 yıldır, Gaziantep birinci 10 içerisinde yer alan bir grup. Şu an hem Avrupa tıpkı vakitte Türkiye’de transferle ilgili hareket yok. Gruba bakacağız tahlil ediyoruz. Eksiklerimizi idaremize sunacağız. Yanlışsız şahısları yan yana getirip oynatmak istiyoruz.”

Bulut, yabancı futbolcu sınırlamasıyla ilgili soruya ise “Yabancı sayısı hür olmalıdır. Kısıtlama ile altyapıdan yeterli oyuncu çıkmaz. 14 yabancı özgürken daha hayli yurt dışına oyuncu gönderdik. Bu kulüpte hak eden oynayacak.” biçiminde yanıt verdi.

yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan,