Artık ben de inanmaya başladım! Sadece Avrupa değil, tüm dünya kıskanıyor bizi! Şu listeye bakar mısınız; hemen hemen her konuda dünya lideriyiz! * Çevre katliamında açık ara dünya lideriyiz, * Orman yangınları konusunda da (kimse bileğimizi bükemez) açık ara dünya lideriyiz. * Kadın cinayetlerinde dünya lideriyiz, * Cezaevi sayısı artışında dünya lideriyiz, * Milli paranın değer kaybında dünya lideriyiz, * Enflasyonda dünya lideriyiz, * Yüksek faizde dünya lideriyiz, * Otomobile uygulanan vergide dünya lideriyiz, * En pahalı benzin ve mazot kullanma konusunda dünya lideriyiz. * Akaryakıt vergisinde dünya lideriyiz, * Elektrik fiyatlandırma çeşnisinde dünya lideriyiz, * En pahalı elektrik kullanma konusunda dünya lideriyiz. * Alkollü içkilere uygulanan vergide dünya lideriyiz, * İnterneti olmayan onbinlerce çocuğa zoom yapmada dünya lideriyiz, * İnsan Hakları Mahkemesinde açılan dava sayısında dünya lideriyiz, * İnsan Hakları Mahkemesi kararlarına rest çekmede dünya lideriyiz. * Hapisteki gazeteci sayısında dünya lideriyiz, * Asgarî ücret kavramını dünyaya tanıtan ülkeyiz, * Hayvan katliamları konusunda dünya lideriyiz, * En fazla antibiyotik kullanan ülke konusunda dünya lideriyiz… * En üst düzeyden, en alt düzeye kadar yalan söylemede (kimse bileğimizi bükemez) dünya lideriyiz.* Saray sayısı, uçak ve lüks otomobil filolarımız konusunda dünya lideriyiz.* Okullarımızda verilen eğitim ve öğretimin kalitesizliği konusunda dünya lideriyiz.* Dini, olur olmaz her alana ve her konuya alet etme konusunda dünya lideriyiz.* Çocuk evliklerinde dünya düzeyinde hatırı sayılır bir yerimiz var.… … Ve daha dünya lideri olduğumuz o kadar çok alan var ki; sırf sonradan görmeler gibi övünmüş olmamak(!) için diğer liderliklerimizi buraya taşımıyorum!
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.