Dim TV Spor'da sezon finali

Semerkant

Global Mod
Global Mod
8 Eylül 2020'de ikinci sezonuna başladığımız Dim TV Spor, yaklaşık 9 ay sonra bu akşam yapacağımız sezon finali ile bitiyor. Alanya'da 90'lı yıllarda duayen gazetecilerden Ahmet Tunç'un başlattığı spor programı bugün çok ileri boyuta geldi. Bugün Alanya'da 7 tane internette spor programı yapan kanal var. Ben de 90'lı yıllardan bu yana onlarca kez bu yayınlara katılarak yorumlarda bulundum. Son 2 yıldır da Yeni Alanya Spor Müdürü Cemali Aygır ile birlikte Dim TV'de spor programı yapıyoruz. *** Bu sezon 40'a yakın program yaparak izleyicilerimiz ile buluştuk, taraftarlarımızla ortak yayınlar yaptık. Bu süreçte beni mutlu eden çok şey oldu ama sanırım en değerli olanı Alanyaspor ve Alanya Kestelspor'dan başka takım konuşmamamız oldu. Program ortağım Cemali Aygır ile sahada kalarak, rövanşist düşüncelere kapılmadan gördüklerimizi anlatmaya çalıştık. Önceliği Alanyaspor olan eleştirilerimizde basın gücüne göre tavır belirlemedik, saha dışı olaylardan mümkün olduğu sürece uzak kaldık. İzleyicilerimize hiç yalan söylemedik, eyyam yapmadan kitabın ortasından konuşmaya çalıştık. Ben de, Cemali kardeşim de sezon boyu intikam duyguları ile program yapmadık, eksik de olsa kendi doğrularımızı anlattık. *** Sezon boyu programları yaparken en büyük gücümüz izleyicilerimiz oldu. Bizi hiç yalnız bırakmadılar, etkileşimler ile bize güç verdiler. Tüm programların izlenmeleri her hafta bize geldi ama hiç yayınlamadık, bunun reklamını yapmadık. Şimdi açıkça yazıyorum. Sezon boyu tüm programlarda bizi bir kez bile ikinci sıraya düşürmeyen, bizi hep zirvede tutan izleyicilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bize güç katarak, her hafta bizi zirvede tutarak onurlandırdılar. *** Bu sezon bazı değişikliklere giderek bizi izleyenlere bazı hediyeler verdik. Cemali kardeşimle aracı olarak, sponsorlardan taraftarımıza dağıttığımız hediyeler oldu. Yaptığımız 40 programda 40 tane kitap, 40 tane hediye çeki ve 45 tane de formayı taraftarlarımıza hediye ettik. Alanyaspor Store Müdürü Serhat Bey'den aldığımız bilgilere göre hediye teslimleri sırasında hatırı sayılır alışverişler yapılmış. Bu da bizi mutlu eden başka bir ayrıntı oldu. Bizlere sezon boyu Yeni Alanya'nın hazırladığı "Alanya'nın 50 Yılı" eserini çekilişlerle vermemize sponsor olan Mehmet Ali Dim'e teşekkür ederiz. Yine sezon boyunca bize sponsor olarak destek veren Kip Mağazası sahibi Hasan Düşünceli'ye de teşekkür ediyoruz. Tüm hediye çekilişlerini, Alanyaspor Store'da kullanımını sağlamasından dolayı sayın Hasan Düşünceli'ye de ayrıca teşekkür ediyoruz. Ayrıca formalar konusunda sponsor olan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin'e, ALTSO Meclis Başkanı Dr. Metin Atalay'a, Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur'a, Alanya Kestelspor Basın Sözcüsü Turgut Alper'e, Avukat Ferit Yücel Ergün'e, Ayhan Invest sahibi Ayhan Öztürk'e, Necati Yaman ve Barbaros Oğuz'a da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. *** Bu akşam saat 20.30'da sezon finali ile karşınızda olacağız. Yeni sezonda neler olur bilemiyorum. Bu yüzden bu vesile ile yaptığımız iş gereği kırdığımız, döktüğümüz insanlar var ise özür dileriz.

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.