Çok şükür, 2020'den sağ çıgdıg

Semerkant

Global Mod
Global Mod
Bilader yaşayan ne günler görüyoru. İşdacıkana bu yer yudası 2020 senesini devirdig. Bilader töbeler olsun, engi 2020 senesi gadar irezil bi sene görmedim. Ben bu yaşıma geldim, bööle bi sene görmedim. Başımıza gelmeyen galmadı. Salgınından zelzelesine, cakından cukuna her belayı yaşadıg. Nevrimiz döndü. Çog şükür, engi seneden sağ çıgdıg. Töbeler olsun 2020'den sağ çıgmag goley iş deelidi. Gelen gedeni aradır deyi bi laf var, işallah yeni sene de 2020'yi aradmaz. Alanya'ya hasdalıgdan cavır az geldiinden milled naabıcaanı şaşırdı, gara gara düşünmeye başladı. Ööle demen bilader, Allah kimseyi muhanede muhtac edmesin. Yoglug mertlii bozar. İşallah 2021 senesinde engi melaned hasdalıg biter de, memleked düzlee çıkar. Egdiimiz, digdiimiz, saddıımız para eder. Bol cavır gelir işallah da milled beledan gazalı gibi para gazanır. 2020 senesi gibi olucoolusa alayımız da maldanda currug oluruz. Benim dovam, aşı mı vurulucaaz, nolucasa olsun, engi hasdalıg bidsin, Allah herkezin işini yeni yılda ıras getirsin. Amat Emminiz alayınızın yeni yılını gudlaayoru. İşallah aldıınız piyango biletlerine de böyüg paralar çıgmışdır. Piyangodan böyüg para gapan olusa Amat Emmisini unudmasın. Alt çeneyi bi oynadalım. Benden böönlüg bu gadar. Hadi galın saalıcaala.

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.