CET AÖF, AUZEF ve Anadolu Üniversitesi bahar periyodu imtihan tarihleri! İmtihanlar online mı?

baboli

Global Mod
Global Mod
CET AÖF, AUZEF ve Anadolu Üniversitesi bahar periyodu imtihan tarihleri! İmtihanlar online mı?
Güz devrinin sona ermesiyle birlikte açıktan aldıkları ön lisans ve lisans eğitimlerini sürdürmek isteyen öğrenciler orta imtihan olarak da bilinen vize imtihanlarına katılacak. Kayıtların bitmesinin akabinde imtihanlara kaç gün kaldığını merak eden adaylar, imtihan hazırlıklarını tarihlere bakılırsa şekillendirecek. Bahar periyodu akademik takvimleri üniversiteler tarafınca ilan edildi. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi vize imtihanları not ortalamasına %40, Anadolu Üniversitesi orta imtihanları yüzde 30 tesir edecek. Yükseköğretim Konseyi (YÖK) tarafınca Açıköğretim Fakültelerinde ders geçme notu 35 olarak belirlendi. Pekala CET AÖF, AÖF ve AUZEF imtihanları online mı? İşte açıklanan imtihan takvimleri ve yapılan son açıklamalar…

Vize İmtihanları Yüz Yüze Olarak Yapılacak!

İstanbul Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi imtihanları yüz yüze olarak okul ortamında gerçekleştirilecek. Sizde aşağıdan ayrıntılı bahar devri imtihan takvimlerine ulaşabilirsiniz;

AUZEF orta periyot imtihanları 16-17 Nisan tarihlerinde,

CET AÖF vize imtihanları üç oturum halinde 9-10 Nisan tarihlerinde

AÖF (AÜ) orta imtihanları 02-03 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Anadolu Üniversitesi Takvimi Duyurdu!

Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi 2021-2022 bahar periyodu takvimine göre devir sonu imtihanları 21-22 Mayıs tarihlerinde, yaz okulu imtihanları ise 13 Ağustos’ta yapılacak. Öğrencilerin sorumlu oldukları dersleri muvaffakiyetle tamamlamaları için en az 35 olan muvaffakiyet alt sonunu yakalamaları gerekmektedir. AÖF imtihanlarında öğrencilere her ders için 20 soru yöneltilir ve imtihan mühleti 30 dakikadır. Vize imtihanları %30, periyot sonu (final) imtihanları %70 not ortalamasına tesir eder.

AUZEF Akademik Takvimi belirtildi!

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, yarıyıl bitirme imtihanları 04-05 Haziran’da başarısız öğrenciler için yarıyıl sonu telafi imtihanları 02-03 Temmuz’da yapılacak. Mezun olmak isteyen fakat kuralları taşımayan ön lisans ve lisans öğrencileri ise 24 Temmuz’da düzenlenen mezuniyete üç ders imtihanlarına katılacak. AUZEF orta imtihanları not ortalamasına %40, devir sonu imtihanları ise %60 tesir etmektedir. Yüz yüze imtihanlarda öğrencilere 20 soru, 30 dakika imtihan müddeti verilir. Ders geçme notu ise 35 olarak belirlenmiştir.

CET AÖF İmtihan Tarihleri Belirli Oldu!

Atatürk Üniversitesi AÖF yarıyıl sonu imtihanları üç farklı oturum formunda yapılacak. Final imtihanı olarak da bilinen yarıyıl sonu imtihanları 28-29 Mayıs tarihleri içinde gerçekleştirilecek. Akabinde başarısız olan öğrenciler, dersleri verebilmek için 02-03 Temmuz’da bütünleme imtihanlarına katılabilir. 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyete üç ders imtihanı ise 7 Ağustos’ta düzenlenecek.