Cemile’nin katili bulundu! Sır perdesini aralayan kan izleri

baboli

Global Mod
Global Mod
Cemile’nin katili bulundu! Sır perdesini aralayan kan izleri
İstanbul Emniyeti Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün “Cinayet” soruşturması İstanbul’un Sultangazi İlçesi’nde açıldı. Argümanlara göre; Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nin üstündeki bir adreste 5 arkadaşıyla oturan 17 yaşındaki Cemile Şenel meskende yaşanan bir tartışmada silahla vurularak hayatını yitirdi. İnceleme başlatan Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri; cinayetteki sır perdesini titiz bir çalışmayla araladı.

KOLTUK ALTINA SAPLANAN MERMİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri’nin tespitlerine ve savlara bakılırsa; kelam konusu adreste Cemile Şenel, Tuğba C., Ramazan R.Ç., Servet S., Nusret T. ve kız arkadaşı Aysun C. oturuyordu. Argümanlara bakılırsa; Servet S. ile Nusret T.’nin içinde kız sorunundan ötürü tartışma çıktı. Nusret T. ruhsatsız silahını çıkarınca Servet S. “O silahı çıkardıysan ateş edeceksin” dedi. Nusret T. silahı ateşleyecekken Ramazan R.Ç., arkadaşı Nusret T.’nin eline atılım yaptı. Ateşlenen silahtan çıkan kurşun Cemile Şenel’in koltuk altına saplandı. Cemile Şenel hadisede hayatını yitirdi.

KOLTUKTA DA SİLİNMİŞ KAN İZLERİ BULUNDU

Ağır yaralanan Cemile Şenel’i yoldan çevirdiği bir araçla hastaneye götüren Ramazan R.Ç. polise verdiği kelamlı sözünde “Kızı yolda buldum” dedi. Çelişkili beyanlardan ötürü kuşkuya kapılan Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri; Ramazan R.Ç.’nin hastaneye geldiği güzergahtaki güvenlik kamera imgelerini inceledi. Ramazan R.Ç.’nin yoldan çevirdiği ve Cemile Şenel’i hastaneye getirdiği aracın izi sürüldü ve olay yerine ulaşıldı.

APARTMAN MERDİVENLERİ DE KANDAN TEMİZLENMİŞ!

Apartmanın merdivenlerinde silinmiş kan izleri bulundu. Olayın yaşandığı daire tespit edildi ve adrese baskın yapıldı. Daireye bir hafta evvel uyuşturucu baskını yapıldığı anlaşıldı. Kiralık adreste bulunan koltukta kan lekeleri ve iki boş kovan da bulundu. Güvenlik kamera manzaralarını incelemeye devam eden Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri; olayın akabinde daireden kız arkadaşı Aysun C. bir arada çıkan Nusret T.’nin açık kimliğini belirledi.

25 CÜRÜM KAYDI VAR

39 yaşındaki Nusret T.’nin taammüden yaralama, uyuşturucu, tehdit, yağma ve Ateşli Silahlar Kanunu’na Muhalefet hatalarından ötürü 25 kaydının olduğu ortaya çıktı. Aysun C., Ramazan R.Ç., Tuğba C. ve Servet S. gözaltına alındı ve tutuklandı.

Tezlere göre sözlerinde o gece yaşananları bir bir anlatan şüpheliler, Cemile Şenel’e isabet eden kurşunun çıktığı silahı Nusret T.’nin kullandığını ve katil zanlısı Nusret T.’nin hadiseden daha sonra kaçtığını söylemiş oldu. Nusret T. de Sultangazi İlçesi’nde olayda kullandığı kabahat aleti silahla yakalanarak gözaltına alındı.

KAZA GEÇİRDİ DEMİŞLER

Acı olayın akabinde SABAH’a konuşan anne Neval Şenel “Kızım 2 yaşından beri babasız büyüdü. bir müddetdir bunalımdaydı, son vakit içinderda daima konuttan kaçmaya başlamıştı. Biz de çocuk yetiştirme yurduna vermek zorunda kaldı. Kısa bir süre evvel yanıma geldi, çabucak sonrasında da arkadaşlarımın yanına gidiyorum diyerek konuttan ayrıldı. Geri dönmeyince telaşlandım, polise haber verdim.

Sultangazi’de bir kız ölmüş diye haber geldi, kimlik teşhisi için gittiğimde cesedin kızıma ilişkin olduğunu anladım. Birisi yahut birileri kızımı alıp “Trafik kazası geçirdi” diyerek hastaneye bırakıp kaçmışlar. Kim yaptı ne oldu bilmiyorum lakin kızımın birtakım arkadaş etrafı hiç tekin değildi. Hatalılar en yakın vakitte yaptıklarının cezasını çeksin, benim kızım gitti cennette melek oldu ve geri gelmeyecek. Diğer ailelerin canı yanmasın” tabirlerini kullandı.

KAYNAK: SABAH