'Çavuşoğlu büyük faktör'

Semerkant

Global Mod
Global Mod
DENEYİMLİ teknik adam Hikmet Karaman, hakem hatalarından milli takıma, Avrupa'da forma giyen Türk futbolculardan Süper Lig ekiplerine kadar birçok konuda gazetecilere açıklama yaptı. Futbolun içinde zaman zaman teknik adam ve futbolcuların da formsuz dönemlerinin olduğunu söyleyen Karaman, "Hakemlerin geçmişte kalan bir baskı altında olduğunu düşünüyorum. VAR da olunca saha içinde zaten VAR görür diye daha rahat hareket ediyor olabilirler. VAR çıktıktan sonra birkaç yıl daha geçmeli. Hakemlerin işi kolaylaşacak ama formsuz hakemler var. Teknik adamlar, oyuncular nasıl hata yapıyorsa hakemler de hata yapabilir. Maçları canlı izlerken farklı, sonrasında bilgisayardan izlerken farklı yorumlayabiliyorsun. Hakemler de anlık karar veriyor, VAR da bunun için var. Ben de bu faul diyorum, sonra izlediğimde bakıyorum, yanlış itiraz etmişim" dedi. " ALANYASPOR ÇOK FARKLI"Röportajında Alanyaspor'a da ayrı bir parantez açan Hikmet Karaman, turuncu yeşilli takımın bir Avrupa kulübü gibi yönetildiğini söyledi. Karaman, "Alanyaspor'da Hasan Çavuşoğlu faktörünü unutmayalım. İyi bir transfer komitesi var. Yabancı transferi konusunda hata yapmıyorlar, yerli ve genç oyuncuları kadrolarına katıyorlar. Takımdaki hocalar gidiyor ama takım değişmiyor. Avrupa takımları gibi bir yönetim var. Erol hoca gitti, Çağdaş hoca geldi ve ilk teknik direktörlüğünü yapıyor, bunlar kolay işler değil" şeklinde konuştu. ( HABER MERKEZİ)

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.