Bursaspor, Yücel İldiz’le prensipte anlaştı

Semedov

New member
Bursaspor Sportif Yöneticisi Deniz Kolgu, basın toplantısı düzenledi.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen görüşmede Kolgu, “Bundan daha sonraki birinci buluşmada bir teknik yöneticimiz olacak. Bursaspor ekibi Menemenspor maçına yeni teknik yöneticisi ile çıkacaktır. Sabah yaptığımız toplantı daha sonrası bu sonucu verdik” dedi.

Bandırmaspor maçına saha kenarında çıkması ile ilgili de konuşan Deniz Kolgu, “Bursaspor’la mutabakatım Sportif Yönetici olaraktır. Teknik Yöneticilik üzere bir durumum yok. Oyuncu arkadaşlarımın dışarıya tepki vermemesi ismine bunu yaptım. Beni teknik yöneticilik beklentim yok. Oyuncularımla teğe bir yaptığım sohbette de, ‘Bugün sizden yardım istiyoruz. Bir gün siz bize, bir gün de biz size yardımcı olalım’ dedim. Farklı yenilgiden dolayı oyuncuların tepki kaybı var. Yalnızca bir oyunluktu. Ben gelecekle planlama yapmak için buradayım. Benim bir günüm diplomamım iki yılı. Bu mevzunun kapanmasını rica ediyorum” tabirlerini kullandı.

“Yücel İldiz’le prensipte anlaştık”

Deniz Kolgu, Yücel İldiz’le ilgili yöneltilen soruya şu karşılığı verdi:

“Yücel Hoca her şeydilk evvel epeyce bedelli bir teknik adam. 4 ekibi Harika Lig’e çıkardı. Kendisiyle prensip mutabakatına da varıldı. Beni kırmayıp maça da geldi. Marketingi çok yüksek teknik adamlar. Anlaştığın üzere kulübe sokamazsınız. Bursaspor’un ortadaki teknik adam modeli epeyce değerli. Bizlerin talebi oluyor. Başta da Yücel İldiz Bizim talebimiz olduğu üzere onların da talebi oluyor. Profesyonel bir dünya. Yücel Hoca ile kıymetli bir mesai geçiriyorum. Transfer de konuşuluyor. 8 yabancımız var. Yeterlilikleri tartışılıyor. Fakat bir gerçek de var Bursaspor, Türkiye’nin 5. büyüğü. Bu gerçeği unutmamak gerekiyor. Biz kamuoyunu tatmin edecek, teknik ve taktik olarak karşılık verecek bir isimle anlaşmak istiyoruz. Bu parayı da ben vermiyorum. Her iki tarafı da buluşturup anlaştırmamız gerekiyor. Bursaspor ekibi, Menemenspor maçına teknik adamı ile çıkacak.”

“Mustafa Er’le telefonda görüştüm”

Bursaspor Sportif Yöneticisi Deniz Kolgu, Emirhan Aydoğan’la ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Kolgu, “Emirhan Aydoğan’la alakalı şöyleki bir durum var; Cuma günü bakılırsave başladım. Daha evvel yaşanmış kimi kopuk diyaloglar var. Ben bunları düzeltmek için buradayım. Menemenspor maçından daha sonra kulüp tarafınca kamuoyuna duyuru olarak söyleyeceğiz. Emirhan Aydoğan Menemen maçının takımında olmayacak” dedi.

Deniz Kolgu ayrıyeten Mustafa Er’le ilgili telaffuzları ile ilgili şunları söylemiş oldu:

“Mustafa Er’le karşı karşıya gelecek birisi değilim. Ben o gün telefonda da konuştum. ‘Abi dinlenmek konusu olmadı, diğer kulüpler de çalışmayacağımı sandı’ dedi. Ben de düzeltme yaparız dedim. Öğlenden daha sonra Mustafa’yı da aramamak benim yanılgımdı. Mustafa Er’le Bursaspor teknik yöneticiliği ile ilgili görüşme yaptım.”