Semedov
New member
Çaykur Rizespor Teknik Yöneticisi Bülent Uygun maç sonu yaptığı açıklamada, “Kendi konutumuzda kazanmak istiyorduk. Bilhassa birinci yarı prestijiyle dönem başı olması münasebetiyle eksik takımımıza karşın rakibimizi tahlil yaparak, bir nevi satranç üzere atılımlar yaparak oyunu kendi lehimize çevirmeye çalıştık. Golümüzü de atabilirdik. Duran toplarda golü bulma yolunu bulabilirdik fakat bir daha de birliktee bitti. kararında her puanın fazlaca ehemmiyeti var. Futbolcularımız çalışmaya gelişmeye devam ederken, bu sürecin içerisinde benim arzuladığım istekli agresif ve durum üreten ekibe dönüşeceğiz. Taraflardan tek ricamız sabır. Sabır bilhassa söylememin niçini şu; Geçen sene 19-20 futbolcu kardeşimiz bu kadrodan ayrıldı ve bir ay daha sonra yeni gelen idare var. Biz birfazlaca transfere geç başladık ve biroldukça transferde sıkıntılar yaşadık. O yüzden de tam manasıyla grup hüviyetinin olmamasına karşın biz çok yeterliyiz. Bu yüzden biraz sabır, takviye. Tahminen de tarihte hiç bir biçimde olmayan bir müddetcin birinci iki haftasını yaşadık. Buna karşın ben ekipten mutluyum. Çocuklar vakit içinde daha âlâ olacaktır. Ulusal maç içinde yeni gelecek destekler ve şu anda elimdeki takım ile birlikte sakatlıklarında geçtiği bir ortamda epey daha uygun bir Rizespor’u daima birlikte izleyeceğiz” dedi.
“TEKNİK OLARAK YAPTIĞIMIZ YANLIŞLAR MAÇI BU kararı ALMAYA TAŞIDI”
VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Yöneticisi Francesco Farioli ise Rizespor ve teknik yönetici Bülent Uygunu tebrik ederek konuşmasına başladı. Farioli, “Gerçekten rakibimiz bugün alanda 90 dakika boyunca uygun çaba etti. Bütün boşlukları kapattı. Bizim girmek istediğimiz o boşlukları hiç bir vakit açmayarak, bir arada koşarak, bir arada fedakarlık göstererek ve birlikte acı çekerek epeyce güzel bir maç çıkardılar. Onların hakkını teslim etmemiz gerekiyor. Kendi grubuma gelecek olursam genel olarak mutluyuz ancak saha şartları bugün bizim kendi oyun kimliğimizi, kendi oyun ideolojimizi ve mantığımızı yansıtma konusunda bizi epey zorladı. O yüzden saha kıymetli bir faktördü diyebilirim. Ancak biz de epey koştuk, fazlaca gayret ettik, sonuna kadar zorladık. Gol fırsatlarına da girdik lakin maalesef değerlendiremedik. Teknik olarak yaptığımız yanlışlar maçı bu sonuca taşıdı. Burada rakipler için kendi konutunda oynarken büyük bir zorluk çıkartacak grup olarak gördüm ben bugün Rize’yi. O yüzden buraya deplasmana gelecek bütün gruplar için Rize deplasmanı fazlaca güçlü geçecektir diye düşünüyorum” biçiminde konuştu.
“TEKNİK OLARAK YAPTIĞIMIZ YANLIŞLAR MAÇI BU kararı ALMAYA TAŞIDI”
VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Yöneticisi Francesco Farioli ise Rizespor ve teknik yönetici Bülent Uygunu tebrik ederek konuşmasına başladı. Farioli, “Gerçekten rakibimiz bugün alanda 90 dakika boyunca uygun çaba etti. Bütün boşlukları kapattı. Bizim girmek istediğimiz o boşlukları hiç bir vakit açmayarak, bir arada koşarak, bir arada fedakarlık göstererek ve birlikte acı çekerek epeyce güzel bir maç çıkardılar. Onların hakkını teslim etmemiz gerekiyor. Kendi grubuma gelecek olursam genel olarak mutluyuz ancak saha şartları bugün bizim kendi oyun kimliğimizi, kendi oyun ideolojimizi ve mantığımızı yansıtma konusunda bizi epey zorladı. O yüzden saha kıymetli bir faktördü diyebilirim. Ancak biz de epey koştuk, fazlaca gayret ettik, sonuna kadar zorladık. Gol fırsatlarına da girdik lakin maalesef değerlendiremedik. Teknik olarak yaptığımız yanlışlar maçı bu sonuca taşıdı. Burada rakipler için kendi konutunda oynarken büyük bir zorluk çıkartacak grup olarak gördüm ben bugün Rize’yi. O yüzden buraya deplasmana gelecek bütün gruplar için Rize deplasmanı fazlaca güçlü geçecektir diye düşünüyorum” biçiminde konuştu.