Mahmutlar İlkokulu Müdürü… 1973 yılında Alanya’da doğmuş… 48 yaşında yani… 1995 yılında sınıf öğretmeni olarak Şanlıurfa ilinin Birecik ilçesine atanmış… 26 yıldır eğitim camiasının içinde yani… Kendisini tanımam, etmem… Tanımak filan da istemem zaten… Fotoğrafını ilk defa sosyal medyada gördüm… Padişah kılığında bir fotoğraf paylaşmış… Bu ülkenin kurucu liderlerinden birisi olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci Cumhurbaşkanı olan rahmetli İsmet İnönü’nün denize çivileme atlarken çekilmiş tarihi bir fotoğrafını paylaşarak şöyle buyurmuş… “Devlet yönetmek ciddiyet ister… Lider olmak saygınlık ister… Bir liderde görüntü ve duruş çok önemlidir… Şimdi anlıyorum güzel ülkemin neden yıllarca geri kaldığını… Kimler bizi temsil etmiş... Yazık, boşa geçen yıllarımıza"… Aslında “hoca” demek filan gelmiyor içimden ama bitirdiği okula duyduğum saygıdan dolayı diyorum… Bak hoca… Önce haddini bileceksin… 26 yıllık öğretmensin, hocasın, eğitimcisin belki ama tarih bilgin bu derece saçmalayacak kadar yetersiz belli ki… Sana söyleyeceklerim şimdilik bu kadar, fazla muhatap olmak gelmiyor içimden… Hüseyin Er… Sevgili müdürüm… Alanya’da gösterdiğin başarılar nedeniyle Antalya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanıp hepimizi gururlandırdın… Bu görev çok yakıştı sana… Seni sever ve sayarım, bilirsin… Bu hadsize haddini bildir lütfen… Zehirli düşüncelerini çocuklarımıza aşılamasına daha fazla izin verme lütfen… Paylaşımını kaldırması, düşüncelerinden vazgeçtiği anlamına gelmez… Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağım… Gerekeni yapacağına inanıyorum sevgili Hüseyin Er müdürüm… Top sende… Nokta…
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.