Bir hane gezanı bagaj dağıtım hizmetlerinden yararlanır

Vefa

Global Mod
Global Mod
Bagaj tam anlamıyla ve mecazi olarak uçuşun yüküdür.

Sadece uçakların çantaları kontrol etmesinden korkutan ücretler değildir. Onları yeniden kazanma zamanı ve öfke ve kaybolma veya gecikme riskidir. Havayolu teknolojilerinin sağlayıcısı olan Sita'ya göre, 1.000 yolcudan neredeyse yedisi dünya çapında kötü muamele gördü.

Sürtünmeyi azaltma sözü son yıllarda gelişti ve eğitim hizmetleri sundu ve numaralandırılmamış bir geçiş ve hedeflerinde onları beklemenin sevinci sunuyor.

Kolaylık genellikle bir çek torbası ücretinin üzerindedir. Buna değer olduğunu merak ettik mi?

Nakliye Nasıl Çalışır?

Bagaj alanları gönderme, el bagajından golf darbeleri, kayaklar, bisikletler, gövdeler ve karton kutular gibi büyük eşyalara kadar uzanmaktadır.

Gezginler, çantanın boyutu ve ağırlığı ile ilgili ayrıntılar ve fiyatı etkileyen toplama ve teslimat tarihleri ile birlikte çevrimiçi bir program planlayarak sürece başlar. Çanta ne kadar büyük olursa ve sevkiyat ne kadar hızlı olursa, maliyetler o kadar yüksek olur. (Çoğu şirket, sizden önce bir iş günü elde etmek için bir program planlamanızı önerir.)

Nakliye rotası ve geçişi başlatma şekliniz de fiyatı etkileyebilir. Lugless ve Ship & Play gibi hizmetlerle, koleksiyon da mevcut olmasına rağmen, öğelerinizi FedEx veya UPS gibi bir sevkiyat merkezine teslim edebilirsiniz.

Bagaj grevcileri ve bagaj gibi daha fazla premium teklifler, hizmetten kapıya hizmette ücretsiz olarak uzmanlaşmış ve özel adresler torbaları toplamaktadır. Teslimat destinasyonları evleri, otelleri ve ofisleri içerebilir. Çoğu nakliye hizmeti, gezginlere otellerini gösteri ve beklenen varış tarihi hakkında bilgilendirmelerini önerir.

Fiyatlar büyük ölçüde değişiyor. Bagaj dondurucusunda, bir New York oteli tarafından San Francisco'daki bir otele 94,99 $ karşılığında gönderilen bir el bagaj çantası derecelendirdim. Tam boyutlu bir davanın maliyeti 114.99 $ 'a mal olacaktı. Standart golf kulüpleri 109,99 ABD Doları, kayakçı 139,99 $ ve bisiklet 209.99 $ 'dır.

Buna karşılık, karşıt bir çanta için uçuş ücretleri 35 ABD doları başlar ve genellikle kayak ve golf kulüpleri gibi standart spor cihazlarını içerir.

Aynı el bagajı ve başka bir bagaj uzmanı olan Shipgo ile gönderilen tam boyutlu çantalar, 70 $ ve 80 $ 'a mal oldu. Aynı rotada, Shipgo yaklaşık 80 ABD Doları, 95 ABD Doları kayakları ve 180 $ bisikleti derecelendirdi.

Lugless, teslimat yapmak için bir haftası varsa 38 ABD Doları'ndan en küçük bavulla en ucuza geldi.

Artıları ve Eksileri

Nakliye hizmetlerini kullanan gezginler genellikle rahatlıklarını övüyor.

New York ve Los Angeles merkezli bir oyuncu olan Sally Brooks, 2011'den beri çanta göndermek için Lugless kullanıyor. Genellikle küçük bir dava için 40 ABD dolarından daha az ödediğini, bu da hizmeti bir havayolu ile rekabetçi hale getirdiğini söyledi.

“Havaalanında daha az dikkat dağıtıcı ve stres benim için o kadar iyi,” dedi Bayan Brooks.

Brickell Travel için Key Largo, Florida'da bir ajan olan Stephanie Fisher, özellikle karmaşık gezilerde müşteri çantalarını ücretsiz gönderdi. Bir durumda, bir müşteri Paris'e seyahat etti ve ardından İspanya'da farklı dolaplar gerektiren bir balıkçılık.

“Farklı seyahat rotalarınız varsa, çanta göndermek ve ekipmanı kapatmak daha kolay olabilir,” dedi Bayan Fisher.

Tahmin anahtardır. Redereies, gezginlerin en iyi fiyatları elde etmek için seyahat etmeden önce valizlerini zamanında bitirmelerini gerektirir.

Finans alanında çalışan Jeremy Abelson, çalışma gezileri için düzenli olarak gemi ve oyun kullanıyor. “Bagaj iddiasına gitmek zorunda kalmamanız gerekmediği için havaalanından yarım saat ila 45 dakika tasarruf edebilirsiniz.” Dedi.

Önceden paketleme, dört çocuğun Denver Bölgesi'nin aile gezilerinde düzenli olarak kullanmasını zorlaştırdı.

Fiyat da caydırıcı. Bununla birlikte, birkaç çanta söz konusu olduğunda -Salif Havayolları üçüncü bir çanta için 150 ABD doları hesaplayın -nakliye daha ucuz yol olabilir.

Hizmeti test etmek

Birkaç aydan fazla bir süre için bir çanta göndermeye çalıştım ve genellikle zamanında dışarı çıkmak için organize olmadığımı buldum.

Ancak Chicago'dan Aspen, Colorado'ya yapılan bir Nisan gezisi için kayak külümü gemi ve oyunla gönderdim. Planlanan gelmeden beş gün önce (ve benimkinden altı gün önce) dairesel günlerde yumuşak bir davada en ucuz fiyata kadar yumuşak bir kasada ihtiyacım olan kayak kıyafetlerini doldurmak yeterince kolaydı. Bir el bagajını kayak botlarına ve diğer kıyafetlere ayırırdım.

Kayak külü belirtilen 84,99 £ sınırında tartıldı. Vergiler ve ücretlerle, meblağ 98.97 $ idi ve konaklama (bu durumda kız kardeşimin evi) teslimat ile 2.000 ABD Doları'na kadar sigorta içeriyordu.

Çantayı yerel bir FedEx işine bırakmaya karar verdim. Genellikle havayolu ile bir çanta bırakmak korkmaz. Ancak bir şekilde böyle çarpıcı bir nesneyi bir perakende anahtarın arkasında bırakmak yaptı.

Bununla birlikte, çanta üç gün sonra, program hasar görmeden gerçekleşmeden önce güvenli bir şekilde geldi.

Havaalanına ve havaalanından dışarı çıkarken hantal çanta almamayı takdir ettim. Ama döndüğümde, havayolu şirketi kredi kartının sahibi olarak bana ücretsiz olan havayolumla kontrol ettim, ancak havaalanında 40 dolara mal olacaktı.

Nakliye için 60 ila 100 ABD dolarının ödenmesi affedici görünüyordu. Ama kendime yardım etmem gereken 50 dolarlık bir taksi yolculuğunda, kayak külü, el bagajı ve tekerleklerle bir sırt çantası, 5 dolarlık bir trenle karşılaştırıldığında, denklem biraz gitti.

Bununla birlikte, nakliye ödemesi ne kadar takdir ettiğinize bağlıdır. Özellikle birkaç çanta veya kayak gibi hoş olmayan bir nesne ile tekrar ileri gönderebilirim.