Beyhan Biçer’in vefatıyla ilgili gerçek ortaya çıktı!

baboli

Global Mod
Global Mod
Beyhan Biçer’in vefatıyla ilgili gerçek ortaya çıktı!
Kuşkulu olarak tutuklanan ve cezaevinde intihar eden Beyhan Biçer’in eşi Ercan Biçer’in (47) avukatı M.N.E, “Ercan Biçer, intihar etmedilk evvel kendisiyle yaptığım toplantıda karısını kendisinin öldürdüğünü söylemiş oldu” sözlerini kullandı

Tepebaşı ilçesinde oturan 2 çocuk annesi Beyhan Biçer, 26 Ağustos 2020’de konutlarının altında bulunan bodrum katında tavana asılı olarak meyyit bulundu.

DHA’nın haberine bakılırsa, eşi Ercan ve oğlu C.Biçer’in ihbarı üzerine gelen Eskişehir Jandarma Komutanlığı grupları soruşturma başlatırken, Beyhan Biçer´in yanında ‘Ben ölmek istiyorum, bu yükle daha fazla yaşamak istemiyorum. Vefatımdan kimse sorumlu değildir’ yazılı not bulundu.

İNTİHAR NOTUNDA DİKKAT ÇEKEN TESPİT

Jandarma gruplarınca yapılan incelemede Beyhan Biçer’in yazdığı pasta tanımı el yazısı ile intihar notu karşılaştırıldı ve uyumlu olduğu tespit edildi. İntihar notunda yapılan incelemede ise üzerinde Beyhan Biçer´in eşi Ercan ve oğlu C.Biçer’in parmak izi saptandı.

ÇELİŞKİLİ SÖZLER KUŞKULU YAPTI

Ölen Beyhan Biçer´in eşi Ercan ile oğulları C.Biçer’in çelişkili sözleri ve intihar notunda parmak izlerinin tespit edilmesinin akabinde `şüpheli´ sıfatıyla sorguya alındı. Gözaltına kalan baba ve oğlu Beyhan Biçer´in intihar ettiğini ve kendilerinin hatasız olduklarını tez etti.

Hür bırakılan Ercan Biçer ve oğlu C.Biçer’in telefonları Eskişehir 2´nci Sulh Ceza Hakimliği sonucuyla dinlemeye alındı.

EŞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İMA ETTİ

Şüphelilerden Ercan Biçer´in arkadaşı ve akrabalarıyla yaptığı telefon görüşmelerinde eşi Beyhan Biçer´i öldürdüğüne dair üstü kapalı imalarda bulunarak, “İnşallah açık verecek öteki bir şey konuşmamışımdır. bu biçimde kuşkuları üzerime çekecek sıradan bir şeyler yaptım” dediği belirlendi. Ayrıyeten çocukluk arkadaşı H.Y.´nin “Bir de kendine güveniyorsun ağabey, pak iş yapmışsın yani” kelamlarına karşılık `kanıt yok´ diye karşılık verdiği anlaşıldı.

Telefon görüşme kayıtlarının yanı sıra Beyhan Biçer´in eşarbı ile elbisesinin üzerinde Ercan Biçer ve oğlu C.Biçer’in DNA örneklerine rastlandı. bir daha gözaltına alınan kuşkulu Ercan Biçer, görüşmelerdeki kelamlarının büsbütün latife maksatlı olduğunu öne sürürken, geçen yıl nisan ayında çıkarıldığı mahkemece `kasten öldürme´ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET MAHPUS İSTENDİ

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturmasını tamamlayıp geçen yıl temmuz ayında tutuklu olan Ercan Biçer ile tutuksuz yargılanan oğlu C.Biçer hakkında 1´inci Ağır Ceza Mahkemesi´ne dava açtı. İddianamede Beyhan Biçer´i öldürdüğü sav edilen eşi Ercan Biçer ve oğlu C.Biçer için `kasten öldürme´ hatasından ağırlaştırılmış müebbet mahpus cezası talep edildi.

SAMİMİ İTİRAF SONUCUNU SORMUŞ

Geçen yıl eylül ayında Eskişehir H Tipi Kapalı Cezaevi´nde tutuklu bulunan sanık Ercan Biçer, kendisini asarak intihar etti. 1´inci Ağır Ceza Mahkemesi´ndeki duruşmaya ise tutuksuz yargılanan Biçer çiftinin oğlu C.Biçer, ölen Beyhan Biçer´in yakınlarıyla avukatlar katıldı. Mahkeme heyeti Ercan Biçer´in cezaevinde intihar ettiğini kayıtlara geçerken, davanın tek sanığı olarak çiftin çocukları C.Biçer kaldı.

Duruşmada avukat M.N.E, sanık Ercan Biçer´in intihar etmedilk evvel kendisine eşini öldürdüğünü itiraf ederek ne kadar ceza alacağını sorduğunu söylemiş oldu. Mahkemede şahit olarak dinlenen avukat M.N.E., “Ercan Biçer benim dava ötürüsıyla müvekkilimdi. İntihar etmedilk evvel kendisiyle yaptığım toplantıda. Beyhan Biçer´i kendisinin öldürdüğünü C.Biçer’in bu olaya dahil olmadığını söylemiş oldu. Öldürme niçini olarak da maktul Beyhan Biçer´in kendisini bir oburuyla aldattığı için yaptığını söylemiş oldu. Bana olayı samimi itiraf etmesi halinde sonucun ne olacağını sordu. Ben de kendisine haksız tahrik indiriminden ve düzgün hal indiriminden faydalanacağını söylemiş oldum” dedi.

Mahkeme heyet şahitleri dinledikten daha sonra duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.