Başkan Toklu ve ekibine alkış…

Semerkant

Global Mod
Global Mod
Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, dün sabah ziyaretimize geldi, sağ olsun… Beraberinde üç isim vardı… Şükrü Cimrin… Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Tanıtım ve Medya Başkanı… Alaaddin Işık… Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Sekreteri… Baran Demiral… Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi… 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladılar… İçinde Türk kahvesi, doğal sabun gibi şirin hediyelerin olduğu minik hediye paketleri ile birlikte geldiler… Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Dim Medya Ailesi adına teşekkürlerimi sunarım… Her zaman söylerim… Siyaset, insana dokunabilme, gönül alabilme sanatıdır… Siyasi partiler arasında Alanya’da bunu en iyi yapan ekip, Başkan Mustafa Toklu’nun ekibi… İlçe yöneticileriyle, kadın ve gençlik kolları yönetimleriyle bu anlamda son derece başarılılar… 18 yıldır iktidarda olan ve “bileği bükülemeyen” bir partinin yöneticileri olarak asla “burunları havada” değil… “Küçük dağları biz yarattık” modunda değiller… Herkese güler yüzlü, nezaketli, saygılı davranıyorlar… İlk olarak Dim Medya’yı ziyaret ettikten sonra Alanya’daki tüm medya kuruluşlarını ayırım yapmadan tek tek ziyaret ettiler dün… Bunlar şık hareketler, ince dokunuşlar… Yeni Alanya’da Genel Yayın Müdürüm olan usta gazeteci, sevgili dostum Ferit Kesen ile birlikte ağırladık misafirlerimizi… Pandemi nedeniyle Alanya’da adeta “durma noktasına gelen” saha çalışmalarını yeniden başlatacaklarını ifade etti Başkan Toklu… Yukarıda vurguladım ya, “Ak Parti’nin bileği 18 yıldır bükülemiyor” diye… İşte bunun için bükülemiyor… Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) gibi enerjilerini parti içi mücadeleye değil, saha çalışmalarına harcıyorlar… Yıllardan beri böyle… Önümüzde seçim filan yok belki ama Başkan Toklu, kısa süre sonra yeniden sahaya inerek pandemi kuralları çerçevesinde çalışmalara gaz vereceklerini vurguladı… Sözün özü şu… Mimar Mustafa Toklu’nun kaptanlığında yoluna devam eden Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Yönetimi, Gülay Güvenç başkanlığındaki kadın kolları yönetimi ve Cemal Yeniacun başkanlığındaki gençlik kolları yönetimi alkışı sonuna kadar hak ediyor… Nokta…

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.