Bakan Çavuşoğlu görevden alınıyor mu?

Semerkant

Global Mod
Global Mod
Mevlüt Çavuşoğlu... Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı...Bu makamda en uzun görev yapan isimler arasında ikinci sıraya yükseldi...Alanyalı... Alanya'nın gururu...Son zamanlarda "siyaset üstü" olan tam bir devlet adamı kimliğine büründü...Alanya, Alanya olalı Mevlüt Çavuşoğlu sayesinde getirilen hizmet ve yatırımları bu düzeyde ilk defa aldı...Mevlüt Çavuşoğlu olmasaydı, Alanya halkı Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ni rüyasında bile göremezdi, misal...Ya da ne bileyim...Yeni hastane binası, yeni çevre yolu, yeni SGK binası...Say say bitmez...Alanya'ya resmen hizmet yağdırdı, yağdırmaya da devam ediyor...İşte bu Mevlüt Çavuşoğlu, geçtiğimiz günlerde Brüksel'de toplantı yaparken bile "görevden alındı" şeklinde dedikodu yayılıyor...Alanya'da Bakan Çavuşoğlu'nun görevden alınmasını ellerini ovuşturarak bekleyen, isteyen bir kesim var maalesef...İşte bu kesim, yaklaşık 1 aydan bu yana aynı teraneyi tekrarlıyor..."Bakan Çavuşoğlu görevden alındı, alınacak"...Hanımlar, beyler bakın size bir örnek vereyim...Alanya'nın sevilen isimlerinden, sohbetini çok sevdiğim eski Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu'ndan dinledim ben de...Bir insan yaya yürürken ya da belediye otobüsü ile seyahat ederken bisiklete binmek ister ve alır...Daha sonra ayağını yerden kesecek seviyede bir arabaya binmek ister ve alır...Bir süre sonra Mercedes'e binmek ister ve onu da alır...Zaman geçer, bir hata yapar ve Mercedes marka arabasını kaybedip, tekrar belediye otobüsüyle seyahat etmek zorunda kalır...İşte bu adam durakta belediye otobüsü beklerken, lüks aracını kaybetmenin acısını çok büyük yaşar, hatasını o zaman anlar...Demem o ki...Alanya, aldığı hizmet ve yatırımlar anlamında Bakan Mevlüt Çavuşoğlu sayesinde şu anda Mercedes'le seyahat ediyor...Bunun kıymetini bilin...Bakan Çavuşoğlu görevden alınırsa Alanya durakta belediye otobüsü bekleyen insan durumuna düşer...Seversiniz, sevmezsiniz, sizin bileceğiniz bir konu...Ama saygı duymak ve Alanya'nın menfaatleri adına destek vermek zorundasınız...Haydi destekten de vazgeçtim...Gölge olmayın yeter...

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.