Babası tarafınca öldüresiye dövülen 3 aylık bebeğin yaşadığı konut görüntülendi

baboli

Global Mod
Global Mod
Babası tarafınca öldüresiye dövülen 3 aylık bebeğin yaşadığı konut görüntülendi
Şahinbey ilçesi Kahvelipınar Mahallesi’nde meydana gelen hadisede, Yunus Göç isimli şahıs, 28 Kasım 2021 Pazar akşamı 3 aylık bebeği Cihan Göç’ü öldüresiye darbetti. Olay anları ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Cep telefonu kamerasıyla çekilen imajların toplumsal medyada yayılmasının akabinde ülke genelinde yansılar çığ üzere büyürken, bebeğini darbeden cani baba Yunus Göç tutuklandı.

OLAYIN YAŞANDIĞI KONUT GÖRÜNTÜLENDİ

Tüm Türkiye’de infiale niye olan imgelerin akabinde olayın yaşandığı konut görüntülendi. Olayın yaşandığı meskenin bulunduğu sokakta sessizlik hakim olurken cani Baba Yunus Göç’ün ailesi ile yakalanan meskeni terk ettiği öğrenildi. Olaya reaksiyon gösteren şahsın komşuları ile iş arkadaşları ise imajları izledikten daha sonra şok geçirdiklerini söyleyerek cani babaya en ağır cezanın verilmesini istedi.

“ŞOK OLDUM”

Cani babanın arkadaşı olan Umut Çavdaroğlu, görüntüyü gördükten daha sonra şoke olduğunu söyleyerek, “Komşumuz oluyor. Olayı duyduktan daha sonra görüntüyü izledik ve şok olduk. Biz bu biçimde bir şey yapacağını beklemiyorduk. Dün akşam saatlerinde elektrikler gittikten daha sonra burada bir dövüş tartışma üzere bir olay yaşandı. Ne olduğunu anlamadık. Sabah saatlerinde görüntüyü toplumsal medyada gördük. Görüntüyü gördükten daha sonra şok olduk. İşten konuta meskenden işe giden birisiydi başkada bir şeyini bilmiyorduk. Bu olayı gördükten daha sonra şok olduk. Tüylerim diken diken oldu, kahvaltı bile yapamadım” tabirlerini kullandı.

“BUNU YAPAN BABA OLAMAZ”

Cani babanın komşusu olan ve görüntüyü gördükten daha sonra sondan epeyce berbat olduğunu belirten Burhan Uçar, cani babanın yaptığına isyan ederek, “Videoyu birinci gördüğümde uykuluydum. Fabrikada çalıştığım için konuta geliyordum, o sırada izledim. Görüntüyü gördükten daha sonra şok oldum, adeta kalbim durdu. Nefesim kesildi, yanımdaki beşerler yardım etti. Bana yardım eden beşerler da görüntüyü gördükten daha sonra ‘bunu yapanın konutunu göster, bu nasıl bir şey, bunu yapan bir baba olamaz’ dediler. O görüntüyü gördükten daha sonra toplumsal medyaya, ajanslara, gazetelere yolladım” dedi.

“HAYATİ TEHLİKE DEVAM EDİYOR”

Öte yandan hastanede tedavisi devam eden 3 aylık Cihan bebeğin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Babası tarafınca feci biçimde darp edilen bebeğin, baş travmasına bağlı beyin kanaması geçirdiğini vurgulayan Dr. İsmail Demir, bebeğin hayati tehlikesinin devam ettiğini deklare etti. Bebeğin son durumu ile ilgili açıklama yapan Dr. Demir, “Bebeğimiz Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne baş travması şikayetiyle yakınları tarafınca gdolayılüyor. Orada yapılan tetkiklerin akabinde baş travmasına bağlı beyin kanaması geçirdiği tespit ediliyor. Ağır bakım muhtaçlığı niçiniyle hastanemize sevk ediliyor. Gece saat 01.00 civarlarında hastanemize başvurduktan daha sonra biz de gerekli müdahaleleri yaptık.

yinedan beyin sinemamızı çektik. Beyin kanamasından dolayı genel durumu yeterli değildi. Hareketlerinde yavaşlama vardı. Tomografisinde kanamasında bir artış olmadığı için cerrahi bir müdahale düşünmedik. Medikal olarak ilaç tedavisi ile devam ediyoruz. Şuanda ağır bakımdaki tedavisi devam ediyor. Beyin kanaması geçirdiği için hayati tehlikesi devam ediyor fakat geldiğine ana göre durumu güzele gidiyor. Berbata bir gidişatımız yok. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın gerekli müdahaleler en yeterli biçimde hastanemizde yapılıyor” diye konuştu.

KAYNAK: İHA