AÖF yaz okulu imtihanları online mı yapılacak? 2021 Açıköğretim imtihanları hakkında karar verildi!

baboli

Global Mod
Global Mod
AÖF yaz okulu imtihanları online mı yapılacak? 2021 Açıköğretim imtihanları hakkında karar verildi!
Açıköğretim Fakültesi yaz okulu kayıtları 5-9 Temmuz tarihlerinde yapılıyor. Anadolu Üniversitesinden yapılan son açıklamada kayıtların uzatılmayacağı kesin bir lisanla söz edildi. Ders seçimi ve kayıt fiyatını yatırarak süreçlerini tamamlayan öğrenciler imtihanlara hazırlıklara başladı. Pandemi niçiniyle 2020-2021 eğitim öğretim yılında güz ve bahar devri imtihanları çevrimiçi olarak yapılmıştı. Anadolu Üniversitesi, yaz okulu imtihanlarının 4 Eylül’de yapılacağını deklare etti. Kayıtların sona erecek olması niçiniyle imtihan tarihleri ve imtihanların online mi yoksa yüz yüze mi yapılacağı İktisat ve İşletme Fakültesi öğrencilerinin gündeminde birinci sıraya yerleşti. Anadolu Üniversitesinden öğrencilerin beklediği açıklama geldi. Pekala AÖF yaz okulu imtihanları online mı? İşte Açıköğretim Fakültesinin imtihan sonucu…

AÖF Yaz Okulu İmtihanları Nasıl Yapılacak?

Anadolu Üniversitesi, yaz okulu imtihanlarıyla ilgili kritik bir karara imza attı. Açıköğretim Fakültesinden yapılan açıklamada 2020-2021 eğitim öğretim yılı yaz okulu imtihanlarının 4 Eylül 2021 yapılacağı duyuruldu. Açıklamanın devamında imtihanların yüz yüze yapılması planlandığı tabir edildi.

AÖF Yaz Okulu Kayıtları Bugün Sona Eriyor!

Anadolu Üniversitesi yaz okulu kayıtlarının 5-9 Temmuz 2021 tarihleri içinde gerçekleştirileceğini duyurdu. AÖF takvimine göre yaz okulu kayıtları bugün sona eriyor. çabucak hemen kayıt süreci yapmayan adaylar saat 22.00’a kadar süreçlerini gerçekleştirebilir. Ders seçimi yapılmadan banka ödeme ayrıntıları oluşmazken öğrenciler yaz okuluna kayıt yaptıramayacaktır.

Yaz okulu kayıtları aof.anadolu.edu.tr adresinde bulunan öğrenci otomasyonu üzerinden ders seçimi yapılarak gerçekleştirecek. Banka ödeme ayrıntıları oluşan adaylar Ziraat Bankası üzerinden kredi kartı, banka kartı, ATM, taşınabilir bankacılık ile kayıt fiyatını yatırabilir.

AÖF Ders Geçme Notu Kaç?

Anadolu Üniversitesi online imtihanlarda ders geçme notunu 35 olarak belirlemişti. Yaz okulu imtihanlarının yüz yüze yapılacak olması niçiniyle çabucak hemen yaz okulu ders geçme notu tam olarak belirlenmedi. Geride bıraktığımız devirlerde Açıköğretim Fakültesi ders geçme notu yüz yüze imtihanlarda 25 olarak belirlenmişti. Mevzuyla ilgili resmi bir açıklama geldiğinde ayrıntılara bu haber üzerinden ulaşabilirsiniz.

2021 Açıköğretim Fakültesi Mezuniyet Koşulları Neler?

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesinde mezuniyet kuralları eğitim alınan 2 ve 4 yıllık kısımlara nazaran değişiklik göstermektedir. Genel not ortalaması 2.00 yahut üzerinde olan FF,YZ ve DZ notu olmayan öğrenciler lisans ve ön lisans kısımlarından mezun olabilir. İşte AÖF 2020-2021 eğitim yılı mezuniyet kaideleri;