KriptoKamil
New member
AÖF imtihanları için nefesler tutuldu. Açıktan ön lisans ve lisans okuyan milyonlarca öğrencinin gözü kulağı Anadolu Üniversitesinden yapılacak açıklamaya kilitlendi. AÖF güz devri imtihanlarında öğrenciler vize ve devir sonu (final) imtihanlarına katılacak. Pandemi niçiniyle uzun bir müddetnin akabinde öğrenciler şahsen imtihanlarda ter dökecek. Üniversite diploması alabilmek için mezuniyet koşullarını yerine getirmeye çalışan öğrenciler için üniversite bu yıl ders geçme notunu 35 olarak belirledi. Vize imtihanı olarak bilinen orta imtihanlar devir sonu not ortalamasına %25 tesir ederken final imtihanları ise %75 tesirli olacak. İmtihanlar kararında muvaffakiyet hududun altında kalan öğrenciler FF harf notu alacak. AÖF imtihan giriş dokümanıyla imtihanın yapılacağı okulun açık adresi, salon, sıra bilgisi üzere bilgiler aşikâr olacak. Pekala AÖF imtihan giriş yeri nereden nasıl sorgulanır? İşte AÖF imtihan giriş yeri sorgulama…
AÖF İmtihan Giriş Dokümanı Erişime Açıldı Mı?
Anadolu Üniversitesi AÖF imtihan giriş evrakları çabucak hemen erişime açılmadı. Sistem üzerinden sorgulama süreci yapmak isteyen öğrenciler ” İmtihan Giriş Evrakı görüntüleme modülü etkin değil.” yanılgısı ile karşılaşmaktadır. Anadolu Üniversitesi imtihanları 27-28 Kasım tarihleri içinde yapılacağı için imtihan giriş evrakları bugün en geç yarın erişime açılmış olması bekleniyor.
AÖF İmtihan Giriş Evrakı Nasıl Sorgulanır?
Anadolu Üniversitesi güz devri imtihan giriş dokümanını sorgulamak isteyen öğrenciler aos.ogrenci adresi üzerinden e-Devlet yahut Anadolu Üniversitesi öğrenci giriş seçeneği ile sorgulama sürecini yapabilir. Sisteme giriş yapan adaylar sol kısımda bulunan menüden ” İmtihan İşlemleri” kısmına girip buradaki adımları takip ederek AÖF imtihan giriş dokümanını sorgulayabilir. İşte imtihan giriş dokümanına yer alanlar;
İmtihanın gerçekleştirileceği okulun açık adresi;
Okul ismi,
Salon ve Sıra Bilgisi,
İmtihan saati,
İmtihan kuralları,
Sorumlu olunan dersler
2021-2022 AÖF İmtihan Takvimi Muhakkak Oldu!
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi vize (ara) imtihanlarının akabinde periyot sonu notlarına yüzde 75 tesir eden final imtihanları düzenlenecek. İşte Açıköğretim imtihan tarihleri;
Güz Devri Orta imtihan 27-28 Kasım 2021
Güz Devri periyot sonu imtihanları 08-09 Ocak 2022
Bahar Devri Orta imtihan 02-03 Nisan 2022
Bahar Periyodu Devir Sonu imtihanları 21-22 Mayıs 2022
Yaz Okulu İmtihanları 06 Ağustos 2022
AÖF Ders Geçme Notu 35 Olarak Belirlendi!
Anadolu Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılında bir dersten muvaffakiyet ile geçmek için not ortalamasının en az 35 olması gerekiyor. 35’in altında nota sahip öğrenci FF harf notu ile başarısız sayılır. Vize imtihanları yıl sonu ortalamasına yüzde 25 tesir ederken devir sonu imtihanları yüzde 75 belirleyicidir.
İmtihanlarda 20 Soru Sorulacak!
Güz devri orta imtihanlarında öğrencilere sorumlu oldukları her ders için 20 soru yöneltilecek. Kıymetlendirme 100 puan üzerinden yapılacak Anadolu Üniversitesi sorumlu olunan her ders için adaylara 30 dakika imtihan müddeti verecek. İmtihan değerlendirmesi yapılırken her testteki gerçek karşılık sayısından yanlış yanıt sayısının dörtte biri düşürülerek puan hesaplanacak.
AÖF İmtihan Giriş Dokümanı Erişime Açıldı Mı?
Anadolu Üniversitesi AÖF imtihan giriş evrakları çabucak hemen erişime açılmadı. Sistem üzerinden sorgulama süreci yapmak isteyen öğrenciler ” İmtihan Giriş Evrakı görüntüleme modülü etkin değil.” yanılgısı ile karşılaşmaktadır. Anadolu Üniversitesi imtihanları 27-28 Kasım tarihleri içinde yapılacağı için imtihan giriş evrakları bugün en geç yarın erişime açılmış olması bekleniyor.
AÖF İmtihan Giriş Evrakı Nasıl Sorgulanır?
Anadolu Üniversitesi güz devri imtihan giriş dokümanını sorgulamak isteyen öğrenciler aos.ogrenci adresi üzerinden e-Devlet yahut Anadolu Üniversitesi öğrenci giriş seçeneği ile sorgulama sürecini yapabilir. Sisteme giriş yapan adaylar sol kısımda bulunan menüden ” İmtihan İşlemleri” kısmına girip buradaki adımları takip ederek AÖF imtihan giriş dokümanını sorgulayabilir. İşte imtihan giriş dokümanına yer alanlar;
İmtihanın gerçekleştirileceği okulun açık adresi;
Okul ismi,
Salon ve Sıra Bilgisi,
İmtihan saati,
İmtihan kuralları,
Sorumlu olunan dersler
2021-2022 AÖF İmtihan Takvimi Muhakkak Oldu!
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi vize (ara) imtihanlarının akabinde periyot sonu notlarına yüzde 75 tesir eden final imtihanları düzenlenecek. İşte Açıköğretim imtihan tarihleri;
Güz Devri Orta imtihan 27-28 Kasım 2021
Güz Devri periyot sonu imtihanları 08-09 Ocak 2022
Bahar Devri Orta imtihan 02-03 Nisan 2022
Bahar Periyodu Devir Sonu imtihanları 21-22 Mayıs 2022
Yaz Okulu İmtihanları 06 Ağustos 2022
AÖF Ders Geçme Notu 35 Olarak Belirlendi!
Anadolu Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılında bir dersten muvaffakiyet ile geçmek için not ortalamasının en az 35 olması gerekiyor. 35’in altında nota sahip öğrenci FF harf notu ile başarısız sayılır. Vize imtihanları yıl sonu ortalamasına yüzde 25 tesir ederken devir sonu imtihanları yüzde 75 belirleyicidir.
İmtihanlarda 20 Soru Sorulacak!
Güz devri orta imtihanlarında öğrencilere sorumlu oldukları her ders için 20 soru yöneltilecek. Kıymetlendirme 100 puan üzerinden yapılacak Anadolu Üniversitesi sorumlu olunan her ders için adaylara 30 dakika imtihan müddeti verecek. İmtihan değerlendirmesi yapılırken her testteki gerçek karşılık sayısından yanlış yanıt sayısının dörtte biri düşürülerek puan hesaplanacak.