Antalya’da dehşetli sav: 13 yaşındaki kızları kaçırıldı!

baboli

Global Mod
Global Mod
Antalya’da dehşetli sav: 13 yaşındaki kızları kaçırıldı!
Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, Yüksekalan Mahallesi’nde yaşayan Yılmaz ve Ebru Gürpe çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü J., 2 Ocak günü saat 17.00 sıralarında ekmek almak için meskenden çıktı.

Konuta dönmeyen çocuklarını market ve etrafında arayan çift, sonuç alamayınca Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurdu.

Gürpe çifti, kızlarının, ortalarında hasımlık olan G.K. ve oğlu B.K. tarafınca kaçırıldığını öne sürdü. Polis, şikayet üzerine G.K.’yi gözaltına alarak tabirine başvurdu. G.K. sözünün akabinde hür bırakıldı, B.K.’ye ise çabucak hemen ulaşılamadı.

“ŞİKAYETTEN VAZGEÇERSENİZ KIZINIZI YOLLARIZ”

Gürpe çifti, kızlarının kaçırıldığı istikametinde şikayetçi olmalarının akabinde G.K’nin, ortak tanıdıkları aracılığıyla ‘Kızınız elimizde, şikayetinizden vazgeçerseniz kızınızı yollarız’ bildirisi gönderdiğini söylemiş oldu.

5 GÜNDÜR KIZININ SESİNİ DUYMADI

Yılmaz Gürpe “5 gündür kızımdan ses alamadım, sesini duyamadım. Husumetli olduğumuz bireyler var, onlardan şüpheleniyoruz. Karakola da onların isimlerini verdik. Kızım sağ mı meyyit mü, bilmiyorum. Çok perişan biçimdeyiz. Konutumuza gelemiyoruz. Geldiğimizde husumetli olduğumuz şahıslar, buradan geçerek havaya ateş açıyor. Tüm komşular buna şahit” dedi.

Kızının bulunmasını isteyen Yılmaz Gürpe, “Elimizde ses kayıtları var, onları da karakola sunduk. Bir an evvel sesimizi duysunlar ve yardımcı olsunlar. Kızımdan şu ana kadar haber alamadım. Annesinin telefonu elinde fakat daima kapalı. Yetkililerden yardım istiyorum” diye konuştu.

POLİS DEVREDE!

Gözü yaşlı Ebru Gürpe ise, “bir süre kızıma ulaşmaya çalıştım, ulaşamayınca karakola başvurduk. Husumetli olduğumuz bireylerden şüphelendik. Beni aradılar ‘Kızın elimizde’ dediler. sonrasındasında ‘İfadeni geri çek, kızını teslim edelim’ diye tehdit ettiler. Karakola giderek bunları da sundum. Husumetlim G.K.’yi aldılar lakin tabirinin akabinde bıraktılar. Ses kayıtları var. Bu aramaları polis memurları da duydu. Kızım meyyit mü, yaşıyor mu bilmiyorum. hayatından kaygı ediyorum. Kızımın bulunmasını istiyorum” sözlerini kullandı.

“HUSUMETLİLER SİLAHLAR SIKIYOR”

5 gündür meskenine giremediğini belirten Ebru Gürpe, şu biçimde konuştu: “Burada husumetlilerimiz tarafınca silahlar sıkılıyor. Hem kızım yok hem bizi tehdit ediyorlar. Konutuma 5 gün daha sonra bugün geldim. Gelmeme niçinim; tehditler bir yana kızımın kokusu var. Meskenden çıktığı gün gözümün önüne geliyor. Kızımın meskene gelerek gülmesini, burada olmasını istiyorum. Her tarafta anısı ve hayali var. hiç bir yere bakamıyorum. Odasına giremiyorum.”

KAYNAK: DHA