Ankara’da sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan çocuk taburcu edildi

baboli

Global Mod
Global Mod
Ankara’da sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan çocuk taburcu edildi
Yavuz Selim Mahallesi’nde uçurtma uçururken sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan Şekerci, başından ve bedeninin çeşitli yerlerinden yaralanmış, etraftaki çoban tarafınca kurtarılmıştı.

Ankara Kent Hastanesinde başına ve kulağının ardına 20 dikiş atılan Burak Şekerci, iki günlük tedavisinin akabinde taburcu edildi.

Şekerci, AA muhabirine, düşen uçurtmasını yakalamaya çalıştığı sırada 6 köpeğin kendisine saldırdığını söylemiş oldu.

Köpeklerden yarım metre kaçabildiğini lisana getiren Şekerci, “ondan sonrasında çoban ağabey geldi beni kurtardı, ona da teşekkür ederim. Ona da saldırmışlar. Uçurtma uçurduğum sırada yanımda bulunan ağabey geldi, beni konuta kadar götürdü. Oradan da hastaneye geldik. Hastanede pansuman yapıp dikiş attılar. Şu an canım yanmıyor.” dedi.

Oğlu Burak’ın tedavisiyle ilgili bilgi veren baba Uğur Şekerci de hastanede çabucak kuduz ve tetanos aşılarının yapıldığını söylemiş oldu.

Genel cerrahın da köpeğin ısırdığı yerlere dikiş attığını anlatan Şekerci, “Kafasının ardında üç yerde dikiş var, bir de kulağının gerisinde dikiş var. Kemikleri görülüyormuş, tabipler, ‘Allah’tan beyninde, kafatasında bir şey yokmuş.’ dedi. Bu çocuk, çobanın yardımıyla kurtuldu. Çoban olmasa köpekler çocuğun başını, gözünü parçalamışlardı.” ifadelerini kullandı.

Baba Şekerci, sahipsiz köpeklerin kentin dışına çıkarılmasını isteyerek, “Biz de hayvanseveriz, çocuğun kendi köpeği de var konutta. Tek ricam belediyelerden, bu köpekler toplansın kent dışına bir yere nakledilsin. Orada bakımı, barınağı yapılsın biz de yardım edelim. Ancak kentin merkezinde olmuyor.” diye konuştu.

KAYNAK: AA