KÜRESEL Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Ankara'daki KGK genel merkez binasında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle son iki gündür çok sayıda önemli konuk ağırladı. Dim, konuklarından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin'e, Alanya’da beklenti haline dönüşen, kiralanan Orman arazilerine yeşili bol bir ağaç olarak avokado ekim izni konusunu hatırlattı. Dim, Metin'le görüşmesine ilişkin "Sıcak baktılar. Umarım netice alınır" dedi. Ziyaretinde KGK üyelerini kutlayan Metin'e, Dim tarafından KGK hatıra şildi takdim edildi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Ankara’da genel merkezimizi ziyaret ederek üyelerimizi kutlayan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı @fatihmetintr beye şükranlarımızı sunarız. Genel Başkanımız @MehmetAliDim kendisine KGK hatıra şildi takdim etti. pic.twitter.com/P1MJKpHbVB — Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) (@KGK_GJC) January 11, 2021 Alanya’da beklenti haline dönüşen kiralanan Orman arazilerine yeşili bol bir ağaç olarak avokado ekim izni konusunu Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı @fatihmetintr beye hatırlattım. Sıcak baktılar. Umarım netice alınır. @ALTSOAlanya @MehmetSahinAlny pic.twitter.com/a7yl3TpKeX — Mehmet Ali Dim (@MehmetAliDim) January 11, 2021 İYİ PARTİ'Lİ MİLLETVEKİLLERİ KUTLADIİYİ Parti Konya Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Fahrettin Yokuş ile İYİ Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İbrahim Hilal Oral da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle KGK'yı ziyaret ettiler. Konuk milletvekillerini KGK Genel Başkanı Dim ve KGK yöneticileri ağırladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla genel merkezimizi ziyaret eden @iyiparti milletvekilleri @FahrettinYokus ve @ihaliloral çok teşekkür ederiz. pic.twitter.com/1IG80HeQj8 — Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) (@KGK_GJC) January 12, 2021 DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI UYSAL'DAN ZİYARETDemokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve parti yöneticileri de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlaması için KGK'yı ziyaret ettiler. Dim ve KGK yöneticileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Uysal'a da hatıra şildi takdim edildi. Uysal, sohbet sırasında kendisine yöneltilen "Son günlerde Millet İttifakı'ndan DP’nin ayrılacağı konuşuluyor. Bu doğru mu?" şeklindeki soruya da yanıt verdi. Uysal "Bu dedikodunun kaynağı bizce belli ama bu doğru değil. Olduğumuz yerde duruyoruz" dedi. Demokrat Parti Genel Başkanı @DpGultekinUysal ve parti yöneticileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla genel merkezimizi ziyaret etti. Genel Başkanımız @MehmetAliDim bir hatıra şildi takdim etti. Keyifli bir sohbet oldu. Ziyaret için teşekkür ederiz. pic.twitter.com/Ip9lw8kR70 — Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) (@KGK_GJC) January 12, 2021 Ankara’da @KGK_GJC Genel Merkezi ziyaretinde DP Genel Başkanı @DpGultekinUysal son günlerde konuşulan millet ittifakından DP’nin ayrılıp ayrılmayacağına dair soruya; “Bu dedikodunun kaynağı bizce belli ama bu doğru değil. Olduğumuz yerde duruyoruz” diye cevap verdi. pic.twitter.com/KcNVb9g2xf — Mehmet Ali Dim (@MehmetAliDim) January 12, 2021 ATO'YA ZİYARETKGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ile birlikte KGK Yönetim Kurulu Üyeleri Veli Altınkaya, Kahraman Halisçelik ve Adnan Yüce'nin katılımıyla Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran'a da bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Nuh Acar da hazır bulundu. Ziyarete dair sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Dim, "Gürsel Baran Bey'e desteği ve dostluğu için çok teşekkür ederim" dedi. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı @GurselBaran beyi @KGK_GJC yönetim kurulu üyelerimiz Veli Altınkaya, @Kahraman_Hlsclk ve @yuceadnan ile makamında ziyaret ettik. Desteği ve dostluğu için çok teşekkür ederim. @ATOkurumsal pic.twitter.com/rFBqfIB6dd — Mehmet Ali Dim (@MehmetAliDim) January 12, 2021 HARMAN RADYO YENİ OFİSİNDEAnkara'da Harman Radyo sahibi ve KGK Mali Başkanı Adnan Yüce, yeni taşındığı ofisinde ziyaretçilerini ağırladı. KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ile birlikte KGK Yönetim Kurulu Üyesi Kahraman Halisçelik, KGK Mali Başkan Yardımcısı Gürsel Eser ve Haber Spikeri Neşe Berber, Yüce'ye 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular. Dim, ziyarete ilişkin sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Mali Başkanımız Adnan Yüce Bey'i yeni taşındığı ofisinde ziyaret ettik. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. (ENES SUBAŞI) Ankara’da Harman Radyo sahibi ve @KGK_GJC Mali Başkanımız @yuceadnan beyi yeni taşındığı ofisinde ziyaret ettik. Hayırlı olsun. @Kahraman_Hlsclk @gurseleser @neseberbertv pic.twitter.com/t7xbKuG8jo — Mehmet Ali Dim (@MehmetAliDim) January 12, 2021
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.