ALKÜ’nün öğretim üyesi alımı yapacağı fakülte ve meslek yüksekokulları şöyle:TIP FAKÜLTESİ: Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi, İç Hastalıkları Doçent, Deri ve Zührevi Hastalıkları Dr. Öğretim Üyesi, Tıbbi Farmakoloji-Dr. Öğretim Üyesi, Kardiyoloji-Dr. Öğretim Üyesi, Acil Tıp-Dr. Öğretim Üyesi, Göğüs Hastalıkları-Dr. Öğretim Üyesi, Tıp Eğitimi-Dr. Öğretim Üyesi, Çocuk Cerrahisi-Dr. Öğretim Üyesi.RAFET KAYIŞ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ: Makine Mühendisliği-Profesör, Endüstri Mühendisliği-Profesör, Mühendislik Temel Bilimleri-Dr. Öğretim Üyesi, İnşaat Mühendisliği-Araştırma GörevlisiİKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ: Uluslararası Ticaret-Profesör, Muhasebe ve Finansman-Doçent DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ: Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi-Doçent AKSEKİ MESLEK YÜKSEKOKULU: Sivil Savunma ve İtfaiyecilik-Öğretim Görevlisi, Tapu ve Kadastro-Öğretim Görevlisi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları-Öğretim Görevlisi.SANAT TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ: Mimarlık-Öğretim Görevlisi.REKTÖRLÜK: Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi-Öğretim Görevlisi.
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.