Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı… Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi… Dün hastanede düzenlediği toplantıda gazetecilere sunum yaptı… Önce şunu söyleyeyim… Oldukça başarılı bir sunum gerçekleştirdi… ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin eğitimden tutun Covid 19’a kadar tüm alanlarda yaptığı çalışmaları ve gelişmeleri oldukça “anlaşılır” bir üslupla bir bir anlattı… Toplantıdan ayrılırken kafamdaki izlenim şu oldu… ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi kısa sürede oldukça başarılı bir yol kat etmiş… Büyümüş ve gelişmiş… Daha kaliteli hizmet verebilmek için büyümeye ve gelişmeye devam ediyor… Özellikle Covid 19 sürecinde önemli işler yapılmış… Ülke genelinde Covid 19 için servis kuran 20’inci hastane olmuş, misal… Bu çok önemli bir başarı… PCR testinden tutun, tedavi, aşı gibi Covid 19’la ilgili her konuda değerli ve başarılı çalışmalar yapılmış… Alanya’da yaklaşık 60 bin kişiye test yapılmış, misal… Hastane yaklaşık bin 500 kişilik dev bir kadroyla hizmet veriyor… Başhekim Prof. Dr. Lakadamyalı, tam rakam vermese de Covid 19 vaka sayısının önemli ölçüde azaldığını söyledi… Alınan tedbirlerin işe yaradığını ifade etti… Ancak pandemi sürecinin henüz bitmediğini, kurallara uymaya devam edilmesi gerektiğini vurguladı… Sonuna kadar katılıyorum… Rehavete kapılmak yok… Şunu da vurgulayalım… Rakamlar normalleşme sürecinin başladığı haziran ayındaki rakamların seviyesine düşmüş… Başta restoranlar, kafeler olmak üzere içeriye müşteri alamayan esnafa yönelik kısıtlamalar belirli kurallar çerçevesinde esnetilmeli… Bugün yapılması beklenen kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu müjdeyi verme ihtimali çok yüksek… ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne dönecek olursak… Sağlam ve emin adımlarla büyümeye devam ediyor… Bilgili, kültürlü, başarılı, genç bir başhekimin yönetiminde daha kaliteli hizmet verebilmek adına sürekli gelişiyor… Ve Alanya’ya çok yakışıyor… Emeği geçenlere kucak dolusu teşekkürler… Nokta…
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.