ALANYA'DA R.O.'nun öldüresiye dövdüğü 2 çocuğunun annesi Halime O.'nun komşuları, R.O.'nun sık sık eşine şiddet uyguladığını, olay akşamı da hem cam parçaları, hem demir çubukla kadına saldırdığını söylediler.R.O, perşembe günü Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında eşine şiddet uygulamadığını belirterek "Kendisi yapmıştır. Ben bir şey yapmadım" demişti. 'ÇOCUKLAR FERYAT EDİYORDU' Bu olayın ilk kez yaşanmadığını aktaran komşulardan T.B., " Kadın kapıyı içeriden kilitlemiş, kocası diğer balkona atladı, oradan saldırdı kadına. Çocuklar 'İmdat, kurtarın bizi, polis çağırın' diye bağırıyordu" dedi.Daha önce de sık sık böyle şiddet olayı yaşandığını aktaran T.B., olaydan 1 hafta önce de yine aynı bağırışların olduğunu söyledi. Halime O.'nun bir diğer komşusu M.E. ise "O gün yine bağırıp çağırıp camı kırdı. Kadın tekrar kapıyı kilitlemeye çalıştığında bileğine camla vurdu. Kadın kaçmaya çalışırken, kapıyı açtı içeride darbetti. Sonra balkona çıkarak demir bir çubuk aldı, kadını odada darbetti. Kadının her yerinden kan fışkırıyordu. Mahkemede verdiği ifade yalan. Bunca görgü tanığının arasından nasıl yalan ifadede bulunuyor, anlamıyorum" dedi. ( HABER MERKEZİ)
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.