ATATÜRK Anıtı önünde 18 Ocak Pazartesi günü saat 11.00’de açıklama yapacaklarını ifade eden aile bireyleri, durumun ciddi olduğunu ifade ederek kendilerini yakacaklarını ifade ettiler. Yeni Alanya’ya çektikleri video ile ulaşan bir aile ferdi; “Buradan tüm Alanya ve Türkiye halkına sesleniyorum. 34 sendir ailemle Alanya’da yaşıyorum. Tefeciler evimizi gasp ederek zorla aldılar. Babamın yıllarca dişinden tırnağından arttırarak aldığı bu evi tefeciler elimizden aldı. Atatürk heykelinin önünde ayın 18’inde saat 11.00’de evimizi kimler aldı, nasıl aldı her şeyi açıklayacağım. Tüm Alanya halkını ve basın mensuplarını davet ediyorum. Kendimizi benzin döküp yakacağız, başka hiçbir çaremiz kalmadı. Her şeyimiz bu bizim” dedi. Gözü yaşlı anne ise gözyaşları içerisinde, “Allah rızası için yardım edin. 3 çocuğum benim bu evde doğdu. Yardım istiyorum yetkililerden” diye konuştu. “Bütün masum ve mahzun yüreklere sesleniyorum” diyen baba da açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ben bu yaşıma kadar şerefiyle, onuruyla, haysiyetiyle yaşamış bir insanım. Bütün yetkililerden, devlet büyüklerinden, medya kuruluşlarından yardım bekliyorum. Yüreği güzel insanlardan yardım bekliyorum. Lütfen bize yardım edin. Ciddiyiz. Ayın 18’inde saat 11.00’de kendimizi ailecek yakacağız.”( HABER MERKEZİ)
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.