Uzun zamandır Alanyaspor ve Alanya Kestelspor dışında yazı yazmıyorum. Önceliğimiz bu takımlar olmakla birlikte yazamamamızın başka sebebi de, pandemi dolayısıyla oynanmayan amatör maçlar ve spor organizasyonlarının ertelenmesidir. Ama devam eden bir dal var ki, Alanya Belediyesi Erkek Voleybol takımını Efeler Ligi yolculuğunda biraz yalnız bıraktık. Bugün bununla birlikte başlayacak, amatör futbol maçlarını ve şehrimizde yeniden başlayan spor organizasyonlarına yer vermeye çalışacağım. *** Yıllar önce (2009) kadın basketbolda Süper Lig'e çıkarak Alanya halkına güzel maçlar izlettiren Alanya Belediyespor Kadın Basketbol Takımı'nın bu başarısından sonra, çalışmalarını altyapı şeklinde devam ettiren Alanya Belediyespor Kulübü, şimdi yeni hedefler peşinde koşuyor. Alanya Belediyespor Erkekler Voleybol Takımı en üst kademe olan Efeler Ligi'ne çıkmak için mücadele ediyor. İki sezon önce son virajda Efeler Ligi'ni kaçıran ekibimiz bu sezon oynadığı 13 maçın 12'sini kazanarak bu sefer olacak mesajını hepimize vermeye başladı. Bende 9 maç sonra kalacağı Play-Off ve devamında Efeler Ligi biletini almak için mücadele edecek olan takıma, hocalarına ve Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken'e gönülden başarılar diliyorum. *** Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü, pandemi dolayısıyla uzun süredir organizasyon yapmıyordu. En son Ekim ayında 6. Uluslararası Alanya Oryantirik Festivali, Kasım ayında Uluslararası Dağ Bisikleti, Erkekler Salon Hokeyi Süper Lig mücadeleleri organizasyonlarına ev sahipliği yapan Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü, 2 aylık aradan sonra bu hafta Grand Prix Alanya Yol Bisikleti yarışları organizasyonunu yaptı. Her zamanki gibi eksiksiz şekilde Alanya'mız uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edildi. Başta Levent Uğur olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum. Tabi ki bu arada Oba Stadyumu ile alakalı aynı ekip kocaman bir alkışı hak ediyor. Çok çabuk değişen Alanya iklimine göre önlemleri alarak zemini her daim hazır tutmak kolay olmasa gerek. Türkiye'de örnek gösterilen zeminin korunması için gece gündüz çalışan tüm ekibe alkışlarımı gönderiyor, Levent Uğur nezninde tüm çalışanlara Alanya adına teşekkür ediyorum. *** Son olarak da başlaması yılan hikayesine dönen amatör futbol... Pandemi dolayısıyla bir türlü oynatılamayan amatör futbol, son anda bir değişiklik olmazsa mart ayında başlayacak. Yüzlerce insanın mağdur olduğu amatör futbolun başlatılmasını biz de bekliyoruz. Eğer başlarsa Antalya Süper Amatör'deki Alanya takımları Türklerspor, Mahmutlarspor ve Payallarspor'a başarılar diliyorum.
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.