Koronavirüs illeti nedeniyle sevgili dostum usta gazeteci Yakup Kocabaş’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in uzun bir mücadeleden sonra sağlığına kavuşup, görevine dönmesi tesellimiz oldu… Vaka sayısı Alanya’da hızla artıyor… Alanya Belediyesi’nde vaka sayısı çoğaldı… Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’nde vaka sayısı çoğaldı… ASAT’ta vaka sayısı adeta patladı… Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Kalp ve Damar Cerrahisi Servisi geçici olarak kapatıldı… Mahalle muhtarları bir bir koronavirüse yakalanıyor… Hastanelerde yer yok… Test kuyrukları uzadıkça uzuyor… Tanıdık simaların testleri pozitif çıkıyor… Sevgili meslektaşım, mesai arkadaşım Ceren Şahin’in babası… Konya ve Karamanlılar Derneği Başkanı Hüseyin Şahin… Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Güvenç… İYİ Parti Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Emrah Yeşilkaya… Koronavirüs testleri pozitif çıkan isimler… Acil şifalar diliyorum… Daha önce de defalarca yazdık, söyledik, uyardık… Lütfen ama lütfen ciddiye alalım bu işi… Alanya’da zaman zaman ortaya çıkan görüntüler gerçekten ürkütücü… Halk otobüsleri misal… Ayakta yolcu almak yasak ama kim takıyor bu yasağı… Millet balık istifi gibi üst üste neredeyse… Otobüs şoförü alıyor… Vatandaş da biniyor… Herkes yine bildiğini okumaya devam ediyor… Cenaze yemekleri veriliyor misal… Neredeyse miting alanını dolduracak sayıda insan yan yana yemek yiyor… Maskesiz dışarı çıkmak yasak… Ama maskenizi takın ve çıkın dışarı bakın, 10 insandan beşinde maske yok… Olmaz böyle… Olmamalı… Bu virüs en çok kalabalık ortamları seviyor… Yayılma hızı çok yüksek… “Bana bir şey olmaz” demeyin… Böyle düşünmeyin… Lütfen ciddiye alın… Nokta…
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.