Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet verecek olan Medikal Onkoloji Kliniği resmen açıldı…Hem Alanya hem de bölgesi için son derece önemli bir hizmet…Onkoloji uzmanları dünden itibaren hasta kabulüne başladılar…Çağımızın en büyük hastalıklarından olan kanser hastaları ve kanserden korunma, tarama ve erken tanı gibi birçok önemli konuda vatandaşlara hizmet verecek…Hayırlı ve uğurlu olsun…Kanser hastalığı ile mücadele eden insanlarımız Antalya’ya gidip gelmekten kurtuldu…Ya da çok daha az gidecekler…Bu önemli hizmetin Alanya’ya kazandırılmasında Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu’nun çok büyük emekleri var…Hakkını teslim edelim…En başından itibaren olayın sıkı takipçisi oldu…Açılış aşamasına gelinceye kadar elinden geleni yaptı…Süreci hızlandırdı…Alanya’nın böyle genç, çalışkan, tuttuğunu kopartan siyasetçilere ihtiyacı var…Oturduğu koltukta laf ve dedikodu üretenlere değil…Açık ve net söyleyeyim…Hayatımda Ak Parti’ye hiç oy vermedim…Uzun yıllardan bu yana siyaseti yakından takip eden bir gazeteci olarak bundan sonra vermeyi de şimdilik düşünmüyorum…Ama hangi partiden olursa olsun böyle genç ve dinamik siyasetçileri çok seviyorum…Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu da bunlardan birisi işte…Hamaset yani abartılı siyaset yapmıyor…Mazeret değil çözüm üretiyor…İktidar partisinin Alanya’daki paşası olarak memleketine hizmet ve yatırım kazandırmak için mücadele ediyor…Anlayışlı, güler yüzlü, yardımsever…Bunlar siyasetin güzel tarafları…Bu arada Alanya’nın gururu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu unutmamak lazım tabi…Her ilçe başkanına nasip olmaz böyle bir şans… Başkan Toklu da bu şansını çok iyi değerlendiriyor…Nokta…
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.