Alanya çemberin içinde

Semerkant

Global Mod
Global Mod
COVİD-19 vaka sayısındaki hızlı artış herkesi korkutuyor. Tüm yurtta ve Antalya genelinde olduğu gibi Alanya'da da sürekli yeni vaka ve salgından ölüm haberleri geliyor. Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in Kovid-19 testi de pozitif çıktı. Alanya’nın renkli ve sevilen simalarından, Guzyaka Tarım ve Guzyaka Halı Saha’nın sahibi Mustafa Guzyaka yoğun bakıma alındı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Genlik Kolları eski Başkanı Pınar Vural, CHP eski Kadın Kolları Başkanı Dursune Vural ve Alanya Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Necati Vural'ın Kovid-19 test sonuçları da pozitif çıktı. Önceki gün abisi Mehmet Uludağ'ın entübe olduğunu duyuran Nurettin Uludağ da abisinin vefat ettiğini duyurdu. Öte yandan Alanya'nın tanınmış ve sevilen simaları Mehmet, Ali ve Süleyman Tok'un anneleri Fatma Tok koronavirüs kurbanı oldu. DİM: VE ÇEMBERİN İÇİNDEYİZKGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, korona pozitif olduğunu sosyal medya üzerinden duyurdu. Yurtdışı seyahati için önceki gün Kovid-19 PCR testi yaptıran KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, testinin pozitif çıktığını ifade etti. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Dim, “Çok şükür iyiyim. Evde izole oldum. İlaç tedavisine de başladım. Çember daraldı demiştik hep. Ve işte içindeyiz çemberin. Kendimizi sakınalım. Kurallara uyalım. Allah hepimizi korusun” dedi. ALANYALI İŞADAMI YOĞUN BAKIMDAAlanya’nın renkli ve sevilen simalarından, Guzyaka Tarım ve Guzyaka Halı Saha’nın sahibi Mustafa Guzyaka yoğun bakıma alındı. Koronavirüs tedavisi süren Guzyaka’nın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, Mustafa Guzyaka’nın oğlu Ahmet Guzyaka sevenlerine seslenerek, “Babam yoğun bakımda, dualarınızı bekliyorum inşallah” dedi. AİLECE KORONAYA YAKALANDILARAntalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından ANTEPE İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu'na ataması yapılan, CHP Alanya İlçe Genlik Kolları eski Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Alanya Belediye Meclis Üyesi Pınar Vural, CHP eski Kadın Kolları Başkanı Dursune Vural ve Alanya Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Necati Vural'ın Kovid-19 test sonuçları pozitif çıktı. Vural ailesinin sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerine evlerinde devam edildiği öğrenildi. ANNELERİNİ KORONAYA KURBAN VERDİLERAlanya'nın tanınmış ve sevilen simaları Mehmet, Ali ve Süleyman Tok, anneleri Fatma Tok'u 93 yaşında koronavirüse kurban verdiler. Tok Mağazası sahipleri Mehmet ve Ali Tok ile Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Süleyman Tok'un anneleri olan Fatma Tok, bir süredir ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kovid-19 tedavisi görüyordu. Gece saatlerinde hayatını kaybeden Fatma Tok dün Oba’da toprağa verildi. Yeni Alanya, merhume Fatma Tok'a Allah'tan rahmet, Mehmet, Ali ve Süleyman Tok ile Tok Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diler. ( HABER MERKEZİ)

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.