BU yıl Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi'nden Efeler Ligi'ne yükselmeyi kafasına koyan Alanya Belediyespor, istediği verimi alamadığı yabancı oyuncusu Viliam Fejt ile yollarını ayırdı. Kırmızı beyazlı kulüp, bu ayrılığın ardından hemen yeni bir oyuncu transfer etti. Özbekistan Milli Takımı oyuncularından olan pasör çaprazı Ferghana Region ile anlaşan Alanya Belediyespor, 25 yaşındaki milli oyuncu ile bu akşam sözleşme imzaladı. Özbekistan'ın dev kulüplerinde forma giyen başarılı sporcu, oynadığı kulüplerde ve milli takımda çok sayıda başarıya ortak oldu. İmza töreninde konuşan Alanya Belediyespor'un yeni oyuncusu Ferghana Region, "Alanya çok güzel bir kent. Kısa da olsa görme fırsatım oldu. Alanya Belediyespor forması altında yeni başarılara imza atmak istiyorum. Bu yıl takımımızı şampiyon yapmak ve o mutluluğa ortak olmak istiyorum. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi. Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken de, yeni transferin camiaya hayırlı olmasını diledi. Erken, "Bugün yabancı oyuncumuz Viliam Fejt ile karşılıklı olarak anlaşıp yollarımızı ayırdık. Özbekistan Milli Takımı oyuncularından olan başarılı sporcu Ferghana Region'u da renklerimize bağladık. İnşallah büyük başarıları hep birlikte elde ederek Efeler Ligi'ne yükseleceğiz" dedi. ( HABER MERKEZİ)
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.
ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.