Adem Başkan’ın en sevdiği toplantı…

Semerkant

Global Mod
Global Mod
Alanya Belediye Meclisi’nin şubat ayı toplantısı dün Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi…Saat 14.00’de başlaması gereken toplantı için tam saatinde salona girdim ama baktım ne meclis üyeleri var ne de Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel…“Üç-beş dakikaya gelirler” diye düşündüm lakin yanlış düşünmüşüm…Toplantı saat tam 14.23’te başlayabildi…Bugüne kadar izlediğim en “garip” ve en “hızlı” belediye meclis toplantısı oldu…Partilerin grup sözcüleri sanki Alanya’nın hiç sorunu kalmamış gibi değişik değişik konulardan bahsettiler…Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Grup Sözcüsü Erkan Demirci, geçtiğimiz günlerde ölüm yıldönümleri nedeniyle anılan önemli isimleri tek tek saydı, misal…Yanlış anlaşılmasın, bu isimlere karşı olduğum için filan değil bu eleştirim…Elbette bu memleketin yetiştirdiği çok değerli, çok önemli isimler, ben de rahmetle anıyorum…Ancak bunun yeri Alanya Belediye Meclisi toplantısı mı sorusunu sormak gerekir diye düşünüyorum…İYİ Parti Grup Sözcülüğüne vekalet eden Alper Kan, misal…“ Pandemi nedeniyle kapalı salonda fazla kalmamamız için kısa konuşacağım” dedi ve birkaç selam-kelamla konuşmasını tamamladı…Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) Grup Sözcüsü Mehmet Ali Kiriş, misal…Dakikalarca üç ayları anlattı…Yine söylüyorum, yanlış anlaşılmasın sakın…Üç aylar elbette çok önemli manevi değerimiz, elbette kıymetlimiz, elbette inancımız...Elbette saygımız da, sevgimiz de sonsuz…Ancak bunun yeri Alanya Belediye Meclisi toplantısı mı sorusunu sormak gerekir diye düşünüyorum…Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Grup Sözcüsü Mustafa Tuna, misal…Her toplantıda olduğu gibi selam-kelam içeren birkaç cümle ile konuşmasını bitirdi…Adem Başkan, biraz uzun konuştuktan sonra gündem maddelerinin oylamasına geçildi…Hooop eller havaya…Ve bütün maddeler oy birliği ile kabul edildi…Tamamı sadece 37 dakika süren jet hızında bir toplantı oldu yani…Adem Başkan hiç zorlanmadı…En çok hoşuna giden meclis toplantısı olmuştur, eminim…Nokta…

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.