Açtı ağzını yumdu gözünü

Semerkant

Global Mod
Global Mod
ALANYA'NIN en izlenen spor programı olan Dim TV Spor, önceki akşam yayınlanan bölümü ile yine izlenme rekorları kırdı. Yeni Alanya Spor Müdürü Cemali Aygır'ın hazırlayıp sunduğu, spor yazarı Uğur Veysel Okşar'ın da yorumları ile renk kattığı program yine büyük ilgi gördü. Alanyaspor'un topa sahip olduğu bir maçı daha kaybettiğini söyleyen Okşar, "Denizlispor maçı hariç ortalamamızın yarısında şut attığımız zaman kazanamıyoruz. Malatya maçında rakibin toplam 3 şutundan tek isabetli şutu gol oluyorsa bu maçın nesini konuşalım. Haftalardır söylüyorum, aynı şeyleri yaparak farklı sonucu alamazsın. Sezon başı bu tuttu diye oyuncu grubu her zaman aynı reaksiyonu veremez. Planlamayı yapanın değişmesi lazım ki oyuncular da buna reaksiyon göstersin" dedi. 'YÜRÜYENİN FORMASI GARANTİ'Malatyaspor maçında ilk 11'de forma giyen Babacar'ı da eleştiren Okşar, "Sen 5 maçta 1 galibiyet 4 mağlubiyet alırsan sorgulanması lazım. Üstelik bu maçların hepsinde o eski havamız da yoktu, gücümüz de yoktu. Juanfran kaç maçtır kötü. Yürüyen adamın forma garantisi var. Maç başı yürüyen adam Babacar'ı forvete atarak Kadzior'u sağa atmasına mutlu olmuştum ama ikisi de etkisiz elemandı. Gol yollarındaki bu iki kişi birer şut atıyorsa neyi konuşalım. Forvet 1 hava topu kazanmaz mı arkadaş. İstatistikleri müthişmiş, çok koşuyormuş gibi gibi. Çita da çok iyi koşar ama avının yüzde 70'ini kaçırır. Kimden mi bahsediyorum? Tabi Berkan'dan. Berkan'ın zaten oyun okuması yok, devamlı yan pas, geri pas yapıyor. Bu maçta 2 tane maçı çevirecek pozisyon geliyor ama kullanamıyor" dedi. ( HABER MERKEZİ)

ircfrm.net için Yenialanya-com sitesinden alıntı yapılmıştır.