Açıköğretim bahar devri imtihan takvimi! (2022) AÖF, CET AÖF ve AUZEF imtihanları ne vakit?

baboli

Global Mod
Global Mod
Açıköğretim bahar devri imtihan takvimi! (2022) AÖF, CET AÖF ve AUZEF imtihanları ne vakit?
Üniversite mezunu olabilmek için açıktan okuyan öğrenciler, bahar devri imtihan takvimlerine erişmeye çalışıyor. Atatürk Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi bahar devri öncesinde telafi ve bütünleme imtihan tarihlerini deklare etti. CET AÖF bütünleme imtihanları 5-6 Şubat, AUZEF yarıyıl sonu telafi imtihanları 12-13 Şubat tarihlerinde düzenlenecek. Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi ise bütünleme yahut telafi imtihanı yapılmayacak. Mezun olmak isteyenler yahut başarısız dersi bulunan adaylar bahar devri sonunda yapılacak yaz okulu imtihanlarına katılacak. YÖK’ün aldığı karar doğrultusunda Açıköğretim Fakültesinde ders geçme notu otuz beş olarak belirlendi. Pekala 2022 CET AÖF, AUZEF ve AÖF imtihanları ne vakit? İşte üniversitelerin yayınladığı akademik takvimler…

CET AÖF Orta İmtihan ve Yarıyıl Sonu İmtihan Takvimi belirtildi!

Atatürk Üniversitesi, bahar döneminde orta imtihan, yarıyıl imtihanı ve bütünleme imtihanı olmak üzere toplam üç imtihan yapacak. Devir içi imtihanları üç farklı oturum halinde düzenlenecek. Bahar yarıyılı ders kayıtları 21-27 Şubat tarihleri içinde yapılacak. İşte CET AÖF imtihan takvimi;

Orta (Vize) İmtihan

I. Oturum: 09 Nisan 2022 Saat:09:30

II. Oturum: 09 Nisan 2022 Saat:14:00

III. Oturum: 10 Nisan 2022 Saat:15:00

Yarıyıl Sonu (Final) İmtihanı

I. Oturum: 28 Mayıs 2022 Saat:09:30

II. Oturum: 28 Mayıs 2022 Saat:14:00

III. Oturum: 29 Mayıs 2022 Saat:15:00

Bütünleme Sınavı

I. Oturum: 02 Temmuz 2022 Saat:09:30

II. Oturum: 02 Temmuz 2022 Saat:14:00

III. Oturum: 03 Temmuz Saat:15:00

2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet üç ders imtihanı 7 Ağustos tarihinde yapılacak.

CET AÖF orta imtihanları periyot sonu not ortalamasına yüzde 30, final imtihanları ise yüzde 70 tesir edecek. Dersin muvaffakiyetle tamamlanması için adayların en az 35 muvaffakiyet alt sonunu yakalaması gerekir.

Anadolu Üniversitesi İmtihan Tarihlerini deklare etti!

Anadolu Üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar periyodu kayıt yenileme süreçleri 7 Şubat-18 Şubat tarihleri içinde yapılacak. Bahar periyodu orta imtihanları 02-03 Nisan, devir sonu (final) imtihanları ise 21-22 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek. Başarısız olan öğrenciler için yaz okulu imtihanları 06 Ağustos tarihinde yapılacak.

İstanbul Üniversitesi İmtihan Tarihleri Belirli Oldu!

İstanbul Üniversitesi, Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar yarıyıl imtihan takvimi öğrenciler için belirtildi. Orta imtihanlar 16-17 Nisan, yarıyıl sonu bitirme imtihanları 18-19 Aralık 2022 tarihleri içinde yapılacak. Telafi imtihanları ise 02-03 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek. Mezuniyete üç ders imtihanları da 24 Temmuz’da yapılacak.